Laadondersteuning voor voertuigen met schroefvering. Als onderdeel van de bouw zullen we ook de Air-adjustable Air Lift 1000™-luchtveren installeren. Ze zijn ontworpen voor achter- en/of voorwielophangingen. Ontworpen en geassembleerd door Air Lift Company in Lansing, Michigan, waarbij alleen de beste componenten van over de hele wereld worden gebruikt. Levert tot 1,000 lbs. van het laadniveau*, bieden Air Lift's airbagsets voor 4WD's, SUV's en bestelwagens meer veiligheid en comfort wanneer u een zware lading vervoert.

Elke kit bevat alles wat u nodig hebt om het systeem te installeren, meestal in ongeveer 2 uur of minder.

Functies

Tot 1,000 pond. van laadnivelleringsvermogen*
Stevige gegoten polyurethaan constructie
Lucht instelbaar van 5-35 PSI
Eenvoudige installatie met gewone mechanische gereedschappen