Sinds we de Discoverer® STT PRO-modderterreinen op de Defender in de laatste aflevering hebben geplaatst, realiseerden we ons dat ze iets verder uitstaken dan de standaard fakkels op het voertuig. Het bleek dat we door de verkeersregelgeving werden geïnformeerd dat ze niet legaal waren voor de weg en dat we nieuwe fakkels moesten aanbrengen die breder waren en de nieuwe banden volledig bedekten.

Elk land heeft andere regels als het gaat om uitstekende banden, dus het is het beste om de regelgeving in uw rechtsgebied te controleren voordat u nieuw rubber aan uw 4WD toevoegt. Om eerlijk te zijn wilden we geen te brede flares dragen, omdat we die look gewoon niet mooi vinden. Hoe dan ook, we hebben een aantal nieuwe matzwarte exemplaren bij Bearmach besteld en ze dekken nu de STT PROS, we zijn op het moment van schrijven aan een test toe, maar hebben er vertrouwen in dat alles zal worden goedgekeurd. Voor meer details over de selectie van Bearmach wielkastverbreders, klik hier.