We houden van de Petromax Fire Barbecue Grill tg3 vanwege zijn veelzijdigheid en compactheid.

Het is een oven en grill in één en werkt heel goed met je Dutch Ovens voor degenen onder jullie die niet zonder kunnen.
Voor de eerste proefperiode hebben we besloten om de grillsectie te gebruiken en dit is wat we hebben ontdekt.

Het mooie van de Petromax Fire BarbBij ecue Grill is het voorbehandeld, dus het enige wat je hoeft te doen is de grill met heet water schoonmaken voordat je hem voor de eerste keer gebruikt.

U kunt uw houtskool onder het houtskoolrooster starten en wachten tot ze rood zijn, of ze bereiden in een schoorsteenstarter en toevoegen als ze voldoende heet zijn. Houd de tochtdeur altijd open.

 

De Petromax Fire Barbecue Grill houdt de warmte heel goed vast, dus begin met minder briketten die u normaal zou gebruiken en voeg indien nodig toe als u wilt. U kunt dit heel gemakkelijk doen via de neerklapbare deur als dat nodig is.

Zodra je het grillrooster op de houtskool plaatst, warmt het vrij snel op. Bij het grillen sluit je de luchttoevoerregelaar en moet de neerklapbare deur dicht zijn. Als u meer houtskool moet toevoegen, kunt u dat met een tang doen.

Dit gerecht duurde minder dan 20 minuten op een voorverwarmde grill. We marineerden de karbonades een paar uur in een BBQ-saus voordat we ze grilden. Het gerecht is heel eenvoudig, gooi gewoon alles op de grill, draai indien nodig, en serveer met een klodder appelmoes en een kant van nieuwe aardappelen.