We hebben onlangs de kans gekregen om de nieuwe Skotti Portable Grill te testen tijdens een kampeertrip en we vinden het erg leuk.

Deze grill verschilt nogal van de meeste andere draagbare grills doordat u geen zakken houtskool of andere omvangrijke uitrusting hoeft mee te nemen.De Skotti Grill is een gasbarbecuegrill met een platte verpakking die kan werken met een normale gasfles voor kamperen. De grill is bijna volledig plat verpakt in zijn stevige, met velcro afgedichte pvc-hoes en weegt slechts 3.3 kg inclusief de hoes.


Nu we de grill nu verschillende keren hebben gemonteerd en gebruikt, kost het ons slechts ongeveer een minuut om op te zetten.

 

De Skotti is gemaakt van roestvrij staal en als je hem in elkaar zet, moet je de grill 2 minuten voorverwarmen - en dan kun je grillen. De grill is iets koeler aan het uiteinde van de ontsteking en dus kan dit temperatuurverschil worden gebruikt om voedsel warm te houden of langzamer te koken met minder hitte.

We vonden het gemak van een draagbare gasbarbecue geweldig, waardoor het niet meer nodig was om zware brandstof te vervoeren, te wachten tot de houtskool de juiste temperatuur heeft bereikt om te koken (en daarna af te koelen) en ook de noodzaak om verbrande kolen weg te gooien. Maar ... als je wilt, kun je de Skotti Grill ook gebruiken als houtskool- of houtgrill, zet hem gewoon in elkaar zonder gasbrander en baffle, en je kunt vaste brandstof in de bodem van de grill doen en deze gebruiken om te koken .

Als je klaar bent met koken, kan de vuile grill in de zak worden opgeborgen met de grillplaat naar binnen gericht en afgedekt door de bodemplaat, om mee naar huis te nemen en schoon te maken met staalwol of BBQ-borstels, en alle onderdelen inclusief de zak (maar exclusief branderpijp en gasslang) kan in de vaatwasser.

Dit is een geweldige, duurzame, draagbare en veelzijdige kleine grill. Lees meer op https://skotti-grill.eu/