Welkom iedereen, in het pre-zomernummer van de TURAS Camping en 4WD Magazine. Het zijn voor ons allemaal een paar moeilijke maanden geweest, en we hopen dat u zich in deze vreemde tijden veilig hebt gehouden. Hopelijk beginnen we aan het einde van de tunnel wat licht te zien. In dit nummer concentreren we ons op enkele dingen die de meesten van ons de laatste tijd hebben gedaan, waaronder kamperen in onze achtertuinen en natuurlijk het bedenken van inventieve culinaire hoogstandjes. Of, als je bent zoals sommige van de TURAS team, dat een paar worstjes verbrandt.

We hebben geprobeerd deze kwestie zo relevant mogelijk te maken, gezien de tijd die we allemaal doormaken. Dus, in dit bomvolle nummer bekijken we wat de experts zeggen over wat er in petto is voor de 4WD touring industrie na Covid-19 en het is niet allemaal slecht nieuws, we praten over kamphygiëne, we kijken naar een zes geweldige Europese tracks die moeten worden overwogen voor degenen onder u die een toekomstig avontuur plannen. In dit nummer stellen we u ook voor aan onze nieuwe partner in Californië, Funki Adventures, die volledig uitgeruste touringcars levert die klaar staan ​​om de afgelegen en zeer diverse terreinen van Californië en de aangrenzende staten te verkennen. In dit nummer delen we ook een aantal smakelijke kookrecepten voor je kamp. Dit nummer ziet ook onze vierde Podcast-aflevering waarin we José Almeida, de Portugese overlandgoeroe, inhalen. Zoals altijd bevat het tijdschrift veel interactieve video en functies over de nieuwste kampeer- en 4WD-producten die beschikbaar zijn. We hopen dat nummer 15 een beetje afleidt van de recente stand van zaken en dat je geniet van wat erin zit. Een grote dank aan onze merkpartners die het ons mogelijk hebben gemaakt om dit tijdschrift te produceren en aan u beschikbaar te stellen.