Het CTEK De DC-DC-laadoplossing aan boord is nu nog slimmer geworden dankzij de lancering van twee nieuwe units. Ze zullen directe vervanging zijn voor de D250SA & SmartPass 120-eenheden.

D250SE

De D250SE-eenheid beschikt over alle functies van de D250SA, maar heeft ook een aanvulling
Flexibiliteit: om te werken met elke 12V-servicebatterij, inclusief lithium (12V LiFePO4). Het heeft drie speciaal ontwikkelde oplaadmodi: normaal (14.4V), AGM (14.7V) en nu ook lithium (12V LiFePO4).

Compatibiliteit met slimme alternatoren: de D250SE blijft werken, zelfs wanneer er een laag alternatorvermogen is, waardoor een stabiele output tot 20A behouden blijft om uw serviceaccu in de kortste tijd volledig op te laden.

SMARTPASS 120S

Dit apparaat beschikt over alle functies van de SmartPass 120, maar heeft ook:
Compatibiliteit met Smart Alternator: doorgaan met het leveren van stroom aan de serviceaccu en eventuele belastingen die erop worden toegepast, zelfs wanneer er een laag alternatorvermogen

 

De nieuwe D250SE en SMARTPASS 120S-eenheden betekenen dat CTEK kan een oplossing voor elke 12V-opstelling garanderen, ongeacht het voertuigtype of de batterijchemie - en biedt nog meer flexibiliteit. Beide unieke producten zijn ontwikkeld om te werken als zelfstandige eenheden of samen als een compleet systeem, met dubbele ingang voor alternator en zonne-energie. Gecombineerd geeft onze krachtige, veilige en flexibele laadoplossing u de mogelijkheid om vermogen effectiever te beheren en te regelen - ongeacht uw vereisten.

Neem contact op met uw CTEK vertegenwoordiger voor meer informatie over lanceringsdata.