Als je tijdens een lange of korte reis geen georganiseerd opslagsysteem hebt voor al je spullen, kunnen de dingen snel erg ongeorganiseerd worden en steeds ongeorganiseerd worden naarmate je reis vordert. Kamp inpakken en kamp opzetten, of een maaltijd bereiden kan steeds ingewikkelder en frustrerend worden als je op zoek bent naar de ontbrekende kachel of je afvraagt ​​waar je de borden hebt achtergelaten.Bovendien kan breekbare apparatuur zoals camera's of laptops uit een precaire opslaglocatie raken en bij een val van het voertuig worden beschadigd. Een van de beste oplossingen voor georganiseerde opslag terwijl u onderweg bent, is een 4 × 4 ladesysteem voor voertuigen.

ABP Trading biedt een reeks Zuid-Afrikaanse ontworpen en gebouwde 'Big Country' ladeblokken voor verschillende voertuigen. Deze sterke en slijtvaste laden zijn uitvoerig getest in de bush in Zuid-Afrika en zijn ontworpen om zware ladingen tot 200kg per lade te dragen.

De 'Savute' range laden kan worden geïnstalleerd in de volgende voertuigen, LandCruiser 76 SW, Fortuner pre 2016, Fortuner 2016 +, LandCruiser 80, LandCruiser 100, LandCruiser 200, Prado120, Prado150, FJ Cruiser, Disco 3 of 4, Defender 90 / 110 , Pajero CK LWB, Merc GWagon, Nissan Patrol Y61, Jeep Wrangler.

Het 'Zambezi'-assortiment kan worden geïnstalleerd in LandCruiser 79, Hilux, Ford Ranger, VW Amarok, Defender 130, Nissan, Isuzu, Triton, Colt.

De Savute-reeks is het meest geschikt voor SUV's, terwijl de Zambezi het meest geschikt is voor lichte voertuigen (LDV's)
De lades van de Savute Range zijn allemaal van binnen en van boven voorzien van vloerbedekking, met lades die volledig uitschuiven. De meeste modellen worden geleverd met verdelers en trays voor een optimale verpakkingsefficiëntie. De montagekits zijn ontworpen om bestaande gaten en montagepunten in de voertuigen te gebruiken. Het is ook heel eenvoudig om een ​​koelkastschuif toe te voegen en deze tussen ritten te verwijderen.Lees meer over deze ladesystemen op
www.expedition-equipment.com