Als het gaat om het bouwen van complete overlandoplossingen voor avonturiers en ontdekkingsreizigers, is de Khaya 4 voor ons onze grootste build ... en het kostte maar 18-jaren om het voor elkaar te krijgen '', dat is volgens Alu-Cab die trots op zijn in hun creaties ..

De Khaya 4 is een vierpersoons slaapcamper die het comfort combineert met echte avontuurlijke capaciteiten.Alu-Cab benadrukte dat dankzij samenwerkingsverbanden met verschillende verhuurbedrijven en touroperators over land, ze nu erg blij zijn met het eindproduct, met name met de ruimte die is bereikt binnen de frame van deze lichtgewicht, flexibele en corrosiebestendige aluminium camper. Laten we het eens van dichterbij bekijken.

Gedistribueerd door Genesis-Import in Duitsland is de Khaya 4 een drive-on / slide-off-eenheid, wat betekent dat de camper niet permanent aan uw voertuig is bevestigd en na vijfenveertig minuten kan worden verwijderd. Dat betekent dat de functionaliteit van uw pick-up nooit wordt aangetast en u kunt het nog steeds gebruiken als uw dagelijkse werkpaard of dagelijkse bestuurder.

De Khaya 4 is ontworpen voor de meeste middelgrote laadplatformen, waardoor de Khaya 4 eenvoudig aan een ander voertuig kan worden bevestigd.

POP-TOP

Ook vergelijkbaar met andere Alu-Cab kampeeroplossingen komt het dak van de Khaya 4 (en tent) binnen enkele seconden tevoorschijn; en omdat het bed ook opklapt, kun je rechtop in de camper gaan staan.

Voor meer informatie over de Khaya camper klik hier of je komt naar de 2019 Abenteuer & Allrad show kunt u de Genesis Import sta op en bekijk het van dichterbij. E09 / Halle 1