Binnenkort de Falcon voortent James Baroud heeft onderweg een nieuwe luifel die simpelweg de Falcon 250 wordt genoemd. Dit is een indrukwekkend uitziende zelfdragende voortent met een geïntegreerde tunnel die doorloopt naar uw James Baroud-tent. De luifel is gemaakt van versterkt aluminium en roestvrij staal en is ook verkrijgbaar met volledig afgeschermde zijwanden en verticale steunpalen / scheerlijnen voor winderige omstandigheden.

Hoogwaardig scharniersysteem op Falcon

De slim ontworpen tunnelbevestiging maakt het mogelijk om de ingang van je James Baroud-tent te beschermen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over nat worden wanneer je uit je tent komt op een natte of mistige nacht. Er zijn een aantal omheiningsopties voor de Falcon-voortent, deze omvatten de netkamer die een ingesloten insectenbestendig gebied rondom de ladderinvoergedeelte biedt, ook de omwikkelbare zijwanden vormen een grote beschutte ruimte, beide behuizingsopties kunnen samen worden gebruikt of afzonderlijk, afhankelijk van uw vereisten.

 

Het doek dat in de voortent wordt gebruikt, is vergelijkbaar met dat van de James Baroud-tenten
waarin gealuminiseerde lagen zijn verwerkt die de zonnestraal reflecteren. Dit is belangrijk omdat het in warmere klimaten warmte reflecteert, het canvas is ook UV-bestendig.

De Falcon voortent omvat:
- James Baroud Falcon voortent
- Bevestigingsbeugelset
- Steunpalen
- Guy Lines & Stakes

We weten allemaal dat James Baroud premium hardshell-daktenten bouwt die beide zijn ontworpen en handgemaakt in Porto in Portugal, maar wist je dat je ook een van de vijf daktenten in meer dan 250-kleuren per speciale bestelling kunt kopen? Ja, dat is vrijwel elke RAL-kleur, dus u kunt nu een tent bestellen die overeenkomt met uw haarkleur, de kleuren van uw voertuig of gewoon uw favoriete kleur in de hele wereld.

Het proces is eenvoudig, je selecteert gewoon je favoriete kleur uit de meegeleverde kleurreferentie en James Baroud doet de rest. U moet een extra bedrag betalen voor een kleur die niet standaard is en een beetje langer wachten voordat de tent arriveert, want het is een speciale bestelling. Als u besluit om een ​​bestelling in te dienen voor een speciale kleur naar keuze, past James Baroud eenvoudig uw kleur toe met een in kleur geverfde beschermende gelcoating. James Baroud gebruikt dit proces op hun standaardkleurtenten omdat ze daar voor het eerst zijn begonnen met bouwen. kwaliteitstenten.