Draagbare vuurkorven zijn geweldig om op te koken en houden je het hele jaar warm. In overeenstemming met de leave-even-trace-principes moet je oppassen bij het plaatsen van je vuurplaats op de grond, vooral op plaatsen waar je geen open vuur mag hebben.

Met dit in gedachten zijn veel van de nieuwe vuurkorven die nu op de markt zijn, ontworpen om ervoor te zorgen dat de grond onder de vuurkorf goed wordt beschermd. Bij het aanschaffen van een vuurplaats moet dit worden overwogen, maar ook opslag van uw vuurplaats moet een belangrijke factor zijn. Het heeft geen zin om een ​​grote vuurkorf te nemen op je volgende kampeertrip als deze een heleboel ruimte inneemt op de achterkant van je 4WD of camperaanhangwagen. Dus hoe uw vuurplaats achter in uw 4WD kan worden opgeslagen om ruimte te besparen, is een belangrijke overweging. Vlakke, ingesloten vuurkorfoplossingen zijn naar onze mening de beste optie. DARCHE hebben onlangs een aantal nieuwe vuurkorven geïntroduceerd waaronder de DARCHE RVS BBQ 310 of de grotere BBQ 450 en de RVS Grill 440 die kunnen worden gebruikt in gebieden waar open vuur is toegestaan. De BBQ 310 en de grotere BBQ 450 zijn een geweldige oplossing voor het koken van uw favoriete kampvuur wanneer u vrienden of familie in de achtertuin of tijdens het kamperen wilt ontvangen en om u op die koelere avonden warm te houden.

Het opvouwbare ontwerp zorgt voor eenvoudige installatie, verpakking en ruimtebesparende opslag aan de achterkant van uw voertuig of weggestopt in uw garage. De 310 weegt ongeveer 4.5 kg en de grotere BBQ 450 weegt bij 11.5Kgs. Deze producten zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn geschikt voor de meest gebruikte BBQ-warmtebronnen DARCHE RVS Grill 440 is geschikt voor plaatsen waar u een open kampvuur mag hebben. De eenvoudige oplossing voor kampvuur is perfect voor het koken van een gegrilde biefstuk of om uw potten en pannen te verwarmen boven een open vuur.

Het lichtgewicht opvouwbare ontwerp zorgt voor een eenvoudige installatie, verpakking en ruimtebesparende opslag aan de achterkant van uw voertuig of weggestopt in uw garage. Gemaakt van roestvrij staal van voedingskwaliteit en geschikt voor de meest gebruikte BBQ-warmtebronnen, vergelijkbaar met de BBQ en de BBQ 450, wordt de stalen grill ook geleverd met een hoogwaardige opbergtas.

Iedereen in een vuurplaats is een must voor ons als we gaan kamperen, een nachtkampeerkamp voelt gewoon niet hetzelfde zonder de gloed van een vuur. En met alle nieuwe beperkingen die worden geïntroduceerd voor het hebben van open vuur, helpt het hebben van een vuurkorf om deze zorgen te omzeilen. Deze opvouwbare vuurkorven nemen niet veel plaats in aan de achterkant van uw 4WD en als er op wordt gelet, gaat u jaren mee.

Functies en specificaties 310
Formaat: 310mm L x 310mm B x 270mm H. Verpakken: 360mm x 60mm x 360mm. Gewicht: 4.5kg
Grill: 304 roestvrij staal (food-grade). Lichaam: 201 roestvrij staal
Grillgebied: 310mm x 310mm

Functie & specificaties 450
Formaat: 450mm L x 450mm B x 440mm H.Pack down: 560mm x 80mm x 560mm.Gewicht: 11.5kg
Grill: 304 roestvrij staal (food-grade). Body: 201 roestvrij staal
Grillgebied: 450mm x 450mm

Functies en specificaties 440
Steel Grill
Formaat: 440mm L x 320mm B x 200mm H. Verpakken: 450mm x 350mm x 30mm. Gewicht: 1.8kg
Grill: 304 roestvrij staal (food-grade) Grilloppervlak: 440mm x 320mm

www.darche.nl / about-us / all-Houtsector