De Mr. Heater Portable Buddy en Little Buddy zijn twee geweldige opties voor mensen die van het buitenleven houden en zijn erg populair in de VS met jagers, vissers en kampeerders. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het verwarmen van garages en schuren of andere locaties hier. Een draagbare verwarmingsoplossing zou nuttig zijn.

Veel mensen maken zich zorgen dat gasverwarmers, kachels met butaan, propaan of mengsels van deze gassen gevaarlijk kunnen zijn om te gebruiken. En het is waar dat gasverwarmers risico's kunnen opleveren als ze niet correct worden gebruikt. Het is erg belangrijk om de veiligheidsinstructies die bij de verwarming horen te lezen en te volgen en om altijd te zorgen dat er voldoende ventilatie is op de plaats waar u de verwarming gebruikt. Wat veiligheid betreft, is de Mr.Heater producten behoren tot de veiligste draagbare gasverwarmers die beschikbaar zijn en hebben een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Met deze beide kachels kunt u een propaan- of propaan / butaanmengbak vastschroeven en onmiddellijk warmte krijgen in een paar seconden. De draagbare buddy is de grootste en krachtigste van de kachels en kan een ingesloten ruimte zo groot als 20-meters vierkant verwarmen.

In Europa worden de verwarmingstoestellen geleverd door GBP en worden ze geleverd met een reeks verschillende adapters waarmee de verwarmingstoestellen kunnen worden aangesloten op het type tank / patroon dat het meest voorkomt in een aantal Europese landen.

De 'Little Buddy' is perfect voor tenten en licht om te dragen

Twee van de meest voorkomende angsten met betrekking tot gasverwarmers zijn de zuurstofniveaus in de kamer waar de verwarming wordt gebruikt en ook de angst voor een kachel die kantelt en misschien brand veroorzaakt.

Zowel de Portable Buddy als de Little Buddy worden geleverd met systemen voor zuurstofarme afschakeling, waarbij sensoren het zuurstofniveau in de ruimte meten en de kachel automatisch uitschakelen als deze metingen onder een bepaald niveau komen. Bovendien hebben beide kachels een tip over sensor die ook de kachel uitschakelt als ze omvallen of over een bepaalde hoek kantelen (ongeveer 45-graden). We vonden beide kachels gemakkelijk aan te steken met behulp van hun ingebouwde ontstekingssystemen. Voor de Little Buddy moet je de knop ongeveer 60-90 seconden ingedrukt houden voordat je hem aansteekt, maar dit werkt elke keer betrouwbaar. De kachels zijn stil en ruiken helemaal niet. We hebben ze onlangs bij erg koud weer gebruikt en beide kachels vulden onze tipi met warmte (natuurlijk een voor een getest), tot het punt dat we ze af en toe moesten uitschakelen omdat het bijna te warm werd.

Omdat het assortiment van Mr. Heater nu voldoet aan de Europese normen, zijn de "LITLLE BUDDY" en "PORTABLE BUDDY" eindelijk beschikbaar in Europa en beginnen daarmee een nieuwe fase in de internationale ontwikkeling van het merk. Deze verwarmingsproducten, bekend en erkend over de hele wereld, hebben alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen en werken nu in bi-carburetion, op disposable butaan / isobutaan cartridges, kleine propaanflessen en, voor de "PORTABLE BUDDY", op alle soorten LPG-flessen. Deze brandstoffen zijn overal in Europa commercieel verkrijgbaar.
GBP -Gas Business Partners- in Frankrijk zoeken momenteel distributeurs voor deze producten in het Verenigd Koninkrijk en in heel Europa.

Voor meer informatie over het kopen van een Mr.Heater Draagbare kachel, u kunt contact opnemen met:

Bedrijf GBP -Gas Business Partners - Frankrijk Sas

19, rue du General GOURAUD
57950 MONTIGNY-LES-METZ
FRANKRIJK
WWW.GBP-FR.COM

Geïnteresseerd om distributeur te worden voor Mr.Heater Producten? GBP-FR ZOEKT DISTRIBUTEURS VOOR MR.HEATER PRODUCTEN IN HET VERENIGD KONINKRIJK EN EUROPA NEEM CONTACT OP: [e-mail beveiligd]