NUMMER UIT - WINTER 2018 TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE

Welnu, hier is het probleem. 9 is een nieuw probleem met actiepunten aangeland dat toevallig ons grootste nog is. In dit winters nummer bekijken we enkele geweldige locaties voor 4WD-tochten door heel Europa, die allemaal gemakkelijk vanuit overal in Europa te bereiken zijn.

We bekijken de geschiedenis van slaapzakken, de fysica van de bandenspanning en nog veel meer. Zoals gebruikelijk rapporteren we over enkele van de beste uitrusting en uitrusting en voertuigaccessoires op de markt, waaronder robuuste Defender-scharnieren, een wegversperring, tentbijlagen, batterijsystemen, 4 × 4-koelkasten en meer.
We bezoeken ook de regio Somme in Noord-Frankrijk tijdens dit honderdjarige jaar van de Eerste Wereldoorlog.

Het TURAS team blijft uitbreiden, en we zijn verheugd u deze winter editie van het magazine te brengen en kijken ernaar uit om u meer avontuurlijke plaatsen te bezoeken in 2019. Fijne kerst ook voor al onze lezers, en de beste wensen voor het nieuwe jaar,

van de TURAS team.

NUMMER UIT - WINTER 2018 TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE