Hier is snel een blik op enkele van de voertuigen die we zagen bij de beroemde kamperen Abenteuer and Allrad toon camping. Zorg ervoor dat je deze geweldige show volgend jaar niet mist, plaats hem nu in je agenda: VOM VAN 20-6-23-6 2019

 

Toyota Land Cruiser

Deze Toyota 2001 Landcruiser 4.2L uit Nederland heeft 360,000 op de teller staan.

Jeep Wrangler

Deze Wrangler uit Luxemburg is nog niet ver gereisd met 25,000K op de klok, Abenteuer and Allrad is een van zijn eerste bestemmingen.

Land Rover Defender TD5

Deze fantastisch uitziende 1999 camouflage Defender uit Zwitserland is onlangs teruggekeerd van een expeditie in Afrika.

Mercedes DB710

Linda en Ludwig hebben over de hele wereld gereisd in hun 'Andenkreuzer', die werd gebouwd over een vintage 1965-voertuig en dat ooit diende als een medisch voertuig voor een dienst voor civiele bescherming.

Sommige Rigs kampeerden op Abenteuer and Allrad 2018- Mis de 2019 Expo niet! Dit is een geweldige show, 's werelds grootste in zijn soort, en als je de show bezoekt, en niet aan het kamperen bent, zorg er dan voor dat je de camping bezoekt, want het bevat ook een zeer indrukwekkend scala aan voertuigen en kampeeropstellingen.

European Camping Rigs bij Abenteuer & Allrad

ABENTEUER & ALLRAD TOON 2017