UITGAVE ACHT - HERFST 2018 TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE

We hopen dat jullie allemaal een geweldige zomer hebben gehad en naar buiten zijn gegaan. We hebben een geweldige tijd gehad om door Europa te toeren en een aantal geweldige nieuwe spullen te ontdekken en gebruiken. In dit nummer verkennen we Ipiros in Griekenland met Offroad Unlimited, we sluiten ons aan bij een onverschrokken Frans gezin tijdens hun wereldwijde 4WD-toeravonturen. Zoals gewoonlijk, brengen we je veel nieuwe apparatuur en apparatuur reviews, waaronder een aantal geweldige voortenten, daktenten, herstel uitrusting en ook een aantal geweldige koelkast-vriezers en kamp kook opties.

We delen handige tips om het beste uit uw draagbare koelkastvriezers te halen en kondigen ook spannend nieuws aan over enkele geweldige nieuwe ophangingsproducten die nu in heel Europa verkrijgbaar zijn. Dit alles en nog veel meer wacht op je.

Vergeet niet dat u ook onze website kunt bekijken op www.turas. Tv die nu meertalig is.

En we brengen onze spullen niet weg voor de winter, geen kans, we houden van kamperen in de winter en we zien je hier in november terug voor onze Wintereditie, geniet ondertussen van deze kwestie en laat ons, zoals altijd, weten of je opmerkingen, feedback of suggesties, of wil gewoon in contact te komen.

UITGAVE ACHT - HERFST 2018 TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE