Ironman 4 × 4 Winch Recovery - van plan om tijdens de zomermaanden een aantal externe tracks in Europa te verkennen? Een 12v-lier is een van de meest effectieve gereedschappen die je op je 4 × 4 hebt kunnen monteren en geeft je gemoedsrust voordat je deze uitdagende tracks aanpakt.

Perfect om uw 4 × 4 uit een moeras, een heuvel of een deel te trekken dat niet veilig is om te rijden. Lieren zijn ook handige hulpmiddelen voor het verwijderen van omgevallen bomen of andere obstakels die uw pad blokkeren. Over de jaren heen Ironman 4 × 4 heeft veel tijd besteed aan de ontwikkeling en verbetering van zijn reeks lieren. Het produceert de enige lieren op de markt die afkomstig zijn van de fabriek met een adempauze op de motor, naast vele andere toonaangevende functies.

Bekijk het bereik van de hoge kwaliteit Ironman 4 × 4-lieren nu verkrijgbaar in zijn verkooppunten in Europa http: // www.ironman4x4.com/category-pro.../12v-electric-winches en bekijk de video van Mad Matt uit Australië over hoe je een lierherstel met succes kunt uitvoeren.

https://www.facebook.com/Ironman4x4au/

Verkenning van de Balkan