Ga overal comfortabel. Land Rover Canvaskappen en voertuigbekleding. Maak kennis met Exmoor Trim - het Britse bedrijf dat authentieke Series I-zittingen en -kappen produceert volgens dezelfde hoge standaarden van vakmanschap als de originelen.

Het is 1946. De Tweede Wereldoorlog is geëindigd en de jonge ontwerper Bert Gostling is net zijn carrière begonnen bij de Solihull-fabriek van het Rover-autobedrijf. Een van zijn eerste banen is om te werken aan een experimenteel voertuig met vierwielaandrijving op basis van de Amerikaanse Jeep. Twee jaar later zou dat onderscheidende prototype met zijn centrale stuurwiel zijn geëvolueerd naar de originele Series I Land Rover.

De rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. Sindsdien heeft Land Rover een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd die meer dan zes decennia omvat. En dat geldt ook voor de familie Gostling. In feite weerspiegelt het succesverhaal van Gostlings Land Rover op een griezelige manier. Bert groeide op - hij werd uiteindelijk de Senior Design Engineer van Land Rover - huwde, en zijn zoon, Lew, volgde uiteindelijk in de voetsporen van zijn vader door die beroemde fabriekspoorten in Lode Lane, Solihull.


Exmoor Trim produceert en levert een breed scala aan producten voor het Land Rover-assortiment. Het merk Exmoor Trim is wereldwijd bekend geworden voor kwaliteit en service. Het assortiment is direct online verkrijgbaar of via erkende distributeurs en hun winkels over de hele wereld.

Drie generaties werken met Landrovers