In een vorige uitgave van de TURAS Camping en 4WD magazine hebben we gerapporteerd over een reis waarvan de jongens komen DRIFTA gemaakt naar het prachtige McBrides Beach nabij Forster in New South Wales, Australië. We halen opnieuw de achterstand in DRIFTA team op een andere van hun normale kampeerreizen waar ze de sporen naar de Barrington Tops in NSW slaan en een aantal nieuwe kampeerspullen testen, waaronder een van de DRIFTA campers.

Een comfortabele nachtrust

Deze jongens leven en ademen kamperen en 4WD-avonturen en het is overduidelijk dat ze al hun kampeerproducten op de proef stellen in de Ozzy Bush die enkele van de meest afgelegen en extreme 4WD-omstandigheden ter wereld biedt.

De DOT-trailer

De Barrington Tops is een favoriete proeftuin voor de DRIFTA team om een ​​aantal redenen, ten eerste is het iets meer dan een uur rijden van de DRIFTA Hoofdkantoor in Gloucester in NSW waardoor het toegankelijk is voor een weekenduitstap, ten tweede biedt het gebied een aantal uitdagende 4WD-tracks die een perfecte proeftuin vormen voor de nieuwe DRIFTA off-road kampeerauto's op de proef en ten derde is het gewoon een prachtige plek om te kamperen en te verkennen.

Thunderbolts Lookout-bord

De regenwouden van het Barrington Tops National Park zijn van internationale betekenis; deel uitmakend van de Gondwana-regenwouden van het Werelderfgoedgebied van Australië. Gesneden uit oude vulkanische stromen, stijgt het park van bijna zeeniveau tot boven 1500m en beschermt het een van de grootste gematigde regenwouden op het vasteland van Australië, samen met een groot aantal verschillende habitats en een breed scala aan vogels en dieren.

De weg vrijmaken.

Zoals benadrukt door Jake Simanek DRIFTA's Europe's Manager' 'je zult veel kangoeroes en wilde paarden tegenkomen in dit gebied en komend uit de Tsjechische Republiek zul je dit nooit beu worden' 'Het National Park beslaat een indrukwekkende zevenhonderdzestig vierkante kilometer. Als je in de winter naar dit deel van NSW gaat, zorg er dan voor dat je wat herstelmateriaal neemt, want de sporen kunnen onbegaanbaar zijn van regen en de oneven gevallen boom.

Tijd om de pizza's te starten

Tijd om de pizza's te starten

Dit stopt de DRIFTA bemanning bezoekt in de koelere en nattere maanden, omdat ze altijd zijn voorbereid op de elementen, met herstel- en boomverwijderingsapparatuur aan boord van een omgevallen boom of een modderig pad dat hun kampeer- en weekendplannen niet zal belemmeren.

Hoe groter de omgevallen boom op het spoor, hoe groter de uitdaging, Luke, DRIFTAS-opperbevelhebber lijkt de gevallen obstakels die de sporen blokkeren als een uitdaging te nemen en met zijn goed geslepen houthakkers- en kettingzaagkunsten kan hij vaak worden gecrediteerd met het opruimen van deze sporen en vuurpaden zodat andere gelijkgestemde mensen die van het buitenleven houden kunnen doorgaan om van dit gebied te genieten.

De DOT-kampeerwagen helemaal klaar

De DOT-kampeerwagen helemaal klaar

De belangrijkste focus van de DRIFTA weekend kamperen gaat over R&D en ze gebruiken deze reizen om nieuwe producten en kampeeropstellingen te testen, maar ook om nieuwe ideeën te bespreken en natuurlijk een beetje plezier te hebben. Dit is de perfecte speeltuin voor de jongens om het ruige te testen DRIFTA DOT campertrailers die zijn gemaakt in de Gloucester DOT-fabriek in NSW, Australië.

Je kunt ook een kookplaat krijgen met de Snowpeak oven

Je kunt ook een kookplaat krijgen met de Snowpeak oven

Deze robuuste trailers zingen avontuur en zijn gebouwd met behulp van Australische leveranciers en componenten, alles van de staal, velgen toolboxes, zijwand, luifel; en ze zijn allemaal van Australië gemaakt. Jake legde uit dat de trailer van deze reis het DOT Equip-gamma is, dit is een campertrailer met een imperiaal en zonnescherm en past kampeerders die nog steeds op de grond willen kamperen in tenten in tegenstelling tot daktenttenten.

Luke ruimt een andere boom op die de baan blokkeerde

Luke ruimt een andere boom op die de baan blokkeerde

Met de aanhangwagen op sleeptouw reed Luke met de Toyota 76-serie en Jake zat achter het stuur van de DRIFTA 80-serie. Jake zei dat de 76 worstelde op enkele van de modderige modderige tracks en dat het trekken van de DOT-trailer in deze omstandigheden je dwingt je te concentreren op het rijden met vier wielen, maar het voert ook de trailer uit en dat is waar het allemaal om draait. Het draait allemaal om het testen van deze producten onder zware omstandigheden. De DOT-trailer presteerde perfect met zijn harde kern off-road ophanging, deze trailer kan vrijwel overal heen.

De DOT-trailer kreeg een goed resultaat in de modder.

De DOT-trailer kreeg een goed resultaat in de modder.

Gemakkelijk een modderig parcours afleggen

Weg met Camping naar de Barrington Tops gegaan DRIFTA

De Uniflame houtskool BBQ-starter