RECOVERY KITS - De Weekender Recovery Kit van ARB

Het is veilig om te zeggen dat een van de meest vitale onderdelen van apparatuur op een 4WD reis of expeditie een herstelkit is. Er is een breed scala aan kits beschikbaar, elk met configuraties voor verschillende soorten vereisten. De Weekender Recovery-kit van ARB is een compacte en toch veelzijdige set, waarvan het kleine formaat ervoor zorgt dat deze eenvoudig onder of achter een stoel kan worden opgeborgen en permanent in uw voertuig kan worden achtergelaten. Het wordt aanbevolen om herstelbanden te gebruiken met een hersteldemper, voor veiligheid zijn dempers apart verkrijgbaar ARB. De schakels in deze set zijn heavy duty, ze zouden goed moeten werken met de meeste aftermarket-herstelpunten (wat je zou moeten gebruiken). Dit is een handige kleine set om altijd bij de hand te hebben. Een geweldig pakket. U kunt meer leren op de ARB website.

Het kiezen van een herstelkit bij de talloze apparatuur die tegenwoordig beschikbaar is, kan zowel tijdrovend als verwarrend zijn. Om het proces te vereenvoudigen, de ARB Weekender Recovery Kit brengt componenten voor snatch recovery samen, waaronder een katoenen canvas tas, een 8000kg rukband, twee 4.75T striksluitingen en een paar handschoenen.


RECOVERY KITS - De Weekender Recovery Kit van ARB