3 Winter Camping Hacks.

Als de winter nadert, is het tijd om een ​​paar kleine veranderingen aan te brengen in je kampeeropstelling en je voor te bereiden op wat koudere nachten in de buitenlucht. Afgezien van zitten bij een brullend kampvuur, zijn er andere manieren om de effecten van koud weer te bestrijden. In deze korte post delen we 3 eenvoudige tips voor het omgaan met de kou tijdens kamperen in de winter.

Je waterfles

Vul uw fles met warm water voordat u gaat slapen en in uw slaapzak stopt, het zal u helpen om u 's nachts warm te houden en de volgende ochtend heeft u een paar mooie, niet-bevroren water te drinken.

Je tent

Zorg voor wat ventilatie in je tent.
Als u uw tent te veel afdicht en alle ventilatieopeningen afsluit, zal de tent zich vullen met condensatie en bevriezen op de binnenstof, het is ook niet verstandig om uw gezicht in uw slaapzak te verbergen, hoewel dit tijdelijk heel gezellig aanvoelt, uw adem zou kunnen bevriezen op de zak, vullen van je tas en gezicht met ijzige deeltjes.

Uw batterijen

Koude batterijen ontladen sneller dan warmere batterijen, dus als u een batterij gebruikt die erg koud is geworden, moet u ervoor zorgen dat u een warme batterij in reserve hebt. Het is voldoende om kleine batterijen in een binnenzak te bewaren om ze warm te houden. Van sommige fotografen die we kennen (ahem) is bekend dat ze de batterijen 's nachts in hun slaapzak bewaren om ervoor te zorgen dat ze warm zijn en klaar voor gebruik bij zonsopgang.

3 Winter Camping Hacks