Weer-apps.

Wanneer u van plan bent om het grootste deel van uw tijd in de buitenlucht door te brengen, kan het erg voordelig zijn om van tevoren te weten wat het weer in petto heeft

Weer tijdlijn

Weather Timeline is een eenvoudige weer-app die zich richt op het samenvatten van het volgende uur, de volgende 48-uren en de volgende week, zodat u dat niet hoeft te doen. Het presenteert de prognose in een tijdlijn om u te helpen de informatie snel te bekijken en te verteren en heeft een sterke focus op kleur om de weersomstandigheden te schetsen.

De app bevat de huidige weerswaarschuwingen / waarschuwingen voor uw gekozen locaties en bevat een weersvoorspelling voor de tijdmachine, zodat u de voorspellingsmaanden, zelfs jaren vooruit kunt bekijken of kunt controleren hoe het weer was, enkele decennia geleden.

Dit is een van de apps die we bijna dagelijks gebruiken. Het kost ongeveer 1.50 euro / dollar. Klik hier.

Yr.NO

YR.NO is een app geproduceerd door het Noorse Meteorologisch Instituut en NRK.die bevat weersvoorspellingen, tekstvoorspellingen, meteogrammen en waarschuwingen voor extreme weersomstandigheden.

We hebben geconstateerd dat dit een van de meest nauwkeurige weer-apps is (samen met Weather Timeline / Dark Sky). We houden vooral van het meteogram als een manier om de prognose weer te geven, zie screengrab.

https://www.yr.no/?spr=eng

Weer-apps