Padvinders Camper-conversies. Het woord Bespoke is een bijvoeglijk naamwoord voor alles dat is besteld voor een specifieke specificatie. Het kan worden aangepast of aangepast aan de gewoonten, smaak of het gebruik van een individuele koper. En dat is precies wat broers Lorcan en Elliot doen onder de paraplu van Pathfinders. Deze jongens rusten toerwagens uit en passen ze aan de exacte eisen van de klant aan, en ze hebben de afgelopen jaren zeker enkele showstoppers gebouwd.

Het bedrijf Pathfinders is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een van de meest gewenste campermerken, zowel nationaal als internationaal, met veel van de Pathfinders-bestelwagens en 4WD-voertuigen die regelmatig in heel Europa worden gezien.

De jongens zijn trots op hun op maat gemaakte bestelauto's en de kwaliteit van het werk dat er in gaat, dit is wat hun gemonteerde bestelwagens en 4WD-voertuigen zo wenselijk maakt. We zullen in toekomstige edities met de jongens in contact komen, een aantal van hun projecten bekijken en onderweg om advies vragen.

Hier is een recente video die we hebben gemaakt met de jongens waarin Elliot de voordelen van dubbele batterijsystemen uitlegt:

Padvinders Camper-conversies

Voertuigvoorbereiding voor die grote reis met euro4x4parts