Jezelf uit een gat halen - zelfherstel - met tractieherstelapparatuur.

images_1p1120423Soms reist u alleen en kan het nodig zijn om zelfvoorzienend te zijn en in staat te zijn om uw eigen voertuig te herstellen zonder hulp van buitenaf. Natuurlijk, als je denkt dat je extreem onherbergzaam terrein tegenkomt, zou je moeten overwegen om een ​​lier aan je voertuig te hangen, maar in het algemeen kan het bij de meeste gelegenheden mogelijk zijn om jezelf uit een situatie te halen met het gebruik van wat eenvoudiger maar nog steeds zeer effectieve herstelkit.

Als u vastzit op een locatie, moet u er eerst voor zorgen dat het voertuig niet de bodem raakt en probeert u een holte onder het voertuig uit te graven, zodat wrijving of afzuiging uw inspanningen om weer in beweging te komen niet belemmert. .

Nogmaals, als je wielen hebben rondgedraaid en in het zand, modder of sneeuw zijn opgegraven, zul je ze moeten verwijderen. Je kunt hiervoor een schop of schop gebruiken, of als je het geluk hebt om specifieke uitrusting te hebben zoals Recovery TRED's van TRED4x4, kun je de schopfunctie van de TRED gebruiken om zand weg te ruimen van de banden (zorg ervoor dat je het juiste uiteinde gebruikt) van de TREDs- ze hebben indicatoren die naar het einde van de schop wijzen.)

1dd2636932Als je wat ruimte hebt vrijgemaakt, kun je de TRED's onder je wielen wiggen om het voertuig wat grip te geven op het losse oppervlak. De Treds hebben pinnen opgeheven die zijn ontworpen om een ​​goede grip te geven met veel verschillende soorten loopvlakken van de band, wanneer uw voertuig grip krijgt, trekt het de tred's onder de banden en geeft u een voorwaartse impuls die u zal helpen uit de depressies waarin je vastzat.

Deze Treds zijn een hightech-versie van een categorie producten die bekend staat als zandladders, maar we bevelen TRED's ten zeerste aan, omdat we hebben gevonden dat ze veel effectiever zijn dan de meer traditionele producten in dit gebied. TRED's zijn vervaardigd van extreem sterk en hoogwaardig kunststof en worden geleverd met een levenslange garantie. De TRED's zijn er in verschillende grootten en kleuren en zullen binnenkort over de hele wereld verkrijgbaar zijn.

 

 

 

mh
tred