1 szakasz. Bevezetés

At TURAS.TV tiszteletben tartjuk a személyes adatok védelméhez fűződő jogot és az 1988 2018 ír adatvédelmi aktusai szerinti kötelezettségeinket. Ez az adatvédelmi szabályzat felvázolja, hogy hogyan kezeljük a weboldalunk látogatása során megadott személyes adatokat, vagy regisztrált felhasználóként. Ha nem vagy elégedett ezzel a weboldal adatvédelmi nyilatkozattal, ne használja ezt a weboldalt.

Ezen weboldal használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozat feltételeit. Bármely külső weboldalakhoz kapcsolódó külső linkek egyértelműen azonosíthatók, és nem vagyunk felelősek e más webhelyek tartalmáért vagy adatvédelmi nyilatkozatáért.

Ügyeljünk arra, hogy megvédjük ezen webhelyek ("site") ügyfeleinek és felhasználóinak magánéletét. Ez az adatvédelmi irányelv határozza meg, hogy az általunk gyűjtött vagy a számunkra átadott személyes adatok feldolgozásra kerülnek-e Ön által, akár látogatóként vagy a megrendelőnek, aki előfizet az online vagy a telefon.

Rólunk
Ebben az adatvédelmi irányelvben a "mi", a "mi" és a "mi" kifejezést használjuk TURAS Kemping és 4WD Adventures Kft. Cégszám: 332439. Egy online magazint adunk meg, amelyet "magazinnak" neveznek, TURAS az adatkezelő a weboldalunkhoz vagy e-mail címekhez benyújtott adatokhoz.
Lépjen kapcsolatba velünk a jelen adatvédelmi irányelvvel kapcsolatban [Email protected]

2 szakasz. A gyűjtött információ típusai

Kétféle információt tartunk fenn:

"Személyes adatok"

Ez olyan adat, amely azonosítja Önt, vagy azonosítani vagy kapcsolatba lépni Önnel, és olyan információkat tartalmaz, mint a neved, címe, e-mail címe és telefonszáma. Míg az információk, mint például a név és az e-mail cím kötelező (szükségünk van arra, hogy Önnek biztosítsuk a szolgáltatást), a többi csak akkor gyűjtött össze Öntől, ha önként benyújtja nekünk.

"Nem személyes adatok"

Mint sok weboldal, statisztikai és egyéb analitikus információkat gyűjtünk összegyűjtött weboldalunk összes látogatóján. Ez a nem személyes adat olyan információkat tartalmaz, amelyeket nem lehet azonosítani vagy kapcsolatba lépni Önnel, például a demográfiai adatokkal, például a felhasználói IP-címek (ahol le vannak vágva), a böngésző típusok és más névtelen statisztikai adatok .

Ez a weboldal a Google Analytics, a Google, Inc. ("Google") webes elemzési szolgáltatását használja. A Google Analytics "cookie-kat" használ, amelyek szöveges fájlokat helyeznek el a számítógépére, hogy segítsen a webhelynek elemezni, hogy a felhasználók hogyan használják a webhelyet. A cookie által generált információkat a weboldal használatáról (beleértve az IP-címet is) a Google az Egyesült Államok szervereire továbbítja és tárolja. A Google ezt az információt felhasználja annak értékelése céljából, hogy Ön használja-e a webhelyet, összeállítja-e a weboldal üzemeltetőire vonatkozó jelentéseket weboldal üzemeltetők számára, és más szolgáltatásokat nyújt a weboldal tevékenységével és az internethasználattal kapcsolatban. A Google ezeket az információkat harmadik félnek is továbbíthatja, amennyiben azt törvény kötelezi, vagy ha az ilyen harmadik felek az adatokat a Google nevében feldolgozzák.

A Google nem társítja az IP-címét a Google által tárolt egyéb adatokhoz. Elutasíthatja a cookie-k használatát a megfelelő beállítások kiválasztásával a böngészőben, de kérjük, vegye figyelembe, hogy ha ezt megteszi, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely teljes funkcionalitását. Ezen weboldal használatával és az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Google a fentiekben leírt módon és célokra feldolgozza Önnel kapcsolatos adatokat.

3 szakasz. Olyan célokat, amelyekhez az Ön információit tartjuk

"Nem személyes adatok"

A látogatókból összegyűjtött nem személyes adatokat összegyűjtött formában használjuk, hogy jobban megértsük, honnan jöttek látogatóink, és segítsen nekünk a weboldal jobb tervezésében és szervezésében.

A „cookie”

Ez a weboldal "cookie" technológiát használ. A cookie egy kis szöveg, amelyet a számítógépünk böngészője tárol, szerverünk kérésére. A cookie-kat használhatjuk az Ön érdekeire specifikus tartalmak szállítására és a személyes preferenciák mentésére, így nem kell újra beléptetnie őket minden egyes alkalommal, amikor csatlakozol a weboldalunkhoz. Sütik nem érhetők el más webhelyek számára. A cookieink rögzítik a felhasználói munkamenetek számát a webhelyen, és nyomon követik a webhelyre visszatérő felhasználók számát. Mindig szabadon utasíthatja el a cookie-kat, ha a böngészője megengedi, vagy kérheti a böngészőjét, hogy jelezze, mikor küldi el a cookie-t. A cookie-fájlokat is törölheti a számítógépről saját belátása szerint. Ne feledje, hogy ha elutasítja a cookie-kat, vagy minden alkalommal kéri az értesítést, amikor egy cookie-t küldünk, akkor ez befolyásolhatja a weboldal könnyű használatát.

"Személyes adatok"

Az Ön által megadott személyes adatokat az alábbi célokra fogjuk feldolgozni:

hogy válaszoljon az Ön által benyújtott lekérdezésekre;

ahol Ön beleegyezett abba, hogy az Ön adatait harmadik felekkel megosztja, ezt az alábbi 4 szakaszban foglaltak szerint hajtjuk végre;

keresni véleményét webhelyünkön és szolgáltatásainkon;

hogy hírleveleket, frissítéseket tegyen közzé a magazinokról, vagy más olyan kommunikációs formákról, amelyeken regisztrálsz.

4 szakasz. A harmadik feleknek történő információközlés

Nem személyes adatokat adhatunk harmadik feleknek, amennyiben ezeket az információkat a weboldalunk más felhasználóinak hasonló adataival kombináljuk. Például tájékoztathatjuk harmadik felet a weboldalunkon látogató egyedi felhasználók számáról, a weboldalunkon élő közösségi felhasználók demográfiai bontásáról, illetve a weboldalunk látogatóinak tevékenységéről a weboldalunkon. A harmadik felek, akiknek ezt az információt szolgáltatjuk, magukban foglalhatnak potenciális vagy tényleges hirdetőket, hirdetési szolgáltatások nyújtóit (beleértve a webhelykövetési szolgáltatásokat), kereskedelmi partnereket, szponzorokat, engedélyeseket, kutatókat és más hasonló feleket.

Nem adjuk át személyes adatait harmadik feleknek, hacsak nem engedtétek bele a közzétételhez, vagy ha a harmadik fél nem teljesíti a kért szolgáltatást (ilyen körülmények között a harmadik fél is köteles a GDPR-t). Bármelyik harmadik fél számára az információt, amelyet a szóban forgó szolgáltatás megadásához használunk fel, kivéve, ha Ön másként állapodott meg.

Személyes adatainkat nyilvánosságra hozzuk, ha jóhiszeműen hiszünk abban, hogy feltétlenül közzé kell tenni, hogy megfeleljenek az alkalmazandó jognak, az idézésnek, a keresési megbízásnak, a bírósági vagy szabályozási rendnek vagy más törvényi előírásnak.

5 szakasz. Biztonság

Az Ön személyes adatait az internetszolgáltató által biztosított biztonságos szervereken tartják. Az internet jellege olyan, hogy nem garantálhatjuk vagy garantálhatjuk az interneten keresztül továbbított adatok biztonságát. Az interneten keresztül történő adatátvitel nem garantálható 100% biztonságosnak. Mindazonáltal minden ésszerű lépést megteszünk (ideértve a megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket is), hogy megvédjük személyes adatait.

6 szakasz. Személyes adatok frissítése, ellenőrzése és törlése

Beszélhet bennünket személyesadataiban bekövetkező változásokról, és az 1988 és az 2003 adatvédelmi aktusai szerinti kötelezettségeinknek megfelelően frissítjük vagy töröljük személyes adatait. Személyes adatait nem tartjuk hosszabb ideig, mint ami a weboldalunk funkcióinak eléréséhez szükséges. Rendszeresen áttekintjük az adatbázisainkat, törli az elavult, pontatlan vagy már nem szükséges adatokat. TURAS fenntartja magának a jogot, hogy e tekintetben lépjen kapcsolatba a felhasználókkal.

7 szakasz. A jogaid

Önnek bizonyos jogai vannak az Ön által feldolgozott személyes adataival kapcsolatban. Ezeket a jogokat az alábbiakban soroljuk fel. Ezek a jogok nem feltétlenek és bizonyos feltételek mellett alkalmazandók. Például, . Jogai lehetnek:
a személyes adatok birtokában lévő személyes adatokhoz való hozzáférési joga;
a jogot arra, hogy megköveteljük tőlünk, hogy orvosoljuk az Ön által rád tartott pontatlan személyes adatokat;
bizonyos körülmények között a jogot arra, hogy megköveteljük tőlünk, hogy töröljünk magunkról tartott személyes adatait;
bizonyos körülmények között az Ön által rád tartott személyes adatok feldolgozásának korlátozására vonatkozó jog;
bizonyos körülmények között a személyes adatok megszerzéséhez való jogot, amelyet strukturált, általánosan használt és gépileg olvasható formában adtál meg nekünk.
a jogot, hogy kifogásolja az Ön által rád tartott személyes adatok feldolgozását (beleértve a marketinganyagok küldését is); és
a beleegyezés visszavonásának joga, ahol a személyes adatok felhasználására támaszkodunk
Ha bármikor meg szeretné tekinteni vagy módosítani kívánja a preferenciáit, használhatja a "leiratkozási" mechanizmust vagy más eszközöket, amelyeket a nekünk küldött értesítések tartalmaznak, vagy e-mailben [Email protected]

8 szakasz. Aggodalmak vagy panaszok

Lépjen kapcsolatba velünk a jelen adatvédelmi irányelvvel kapcsolatban [Email protected]. Ha panaszt szeretne tenni, akkor az Adatvédelmi Biztos Hivatalával is kapcsolatba léphet a weboldalán feltüntetett adatokkal, amelyek jelenleg: https://www.dataprotection.ie

9 szakasz. A weboldal adatvédelmi irányelveinek módosítása

A weboldal adatvédelmi nyilatkozatában bekövetkezett minden változást közzéteszik ezen a weboldalon, így mindig tudatában vagyunk annak, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk fel, és milyen körülmények között, ha vannak ilyenek, feltárjuk. Ha bármikor úgy döntünk, hogy a jelen Adatvédelmi nyilatkozatban feltüntetett módon különbözik a személyes adatok felhasználásától, vagy más módon közlik Önnel a begyűjtés időpontjában, értesítjük Önt e-mailben, és Önnek választania kell hogy új adatokat használunk-e vagy sem.

A házirendre vonatkozó minden lekérdezést vagy megjegyzést meg kell küldeni [Email protected]

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ezen a webhelyen keresztül csatlakozó bármely webhelyre ez az adatvédelmi irányelv nem vonatkozik.