Katsopa tätä... Dacian mukaan se on siisti, kestävä, edullinen ja ympäristötehokas auto, se näyttää varmasti siistiltä ja kestävältä, ja se on varmaa. Dacia sanoo, että MANIFESTO-konsepti on ideoiden laboratorio ja ajoneuvo, joka on yhteydessä luontoon, ympäristöystävällinen ja täynnä läpimurtoja, joista osa on saatavilla Dacian valikoiman tuleviin ajoneuvoihin. Kuten Dacia korosti, konsepti ei ole tulevaisuuden malli. : se on ilmoitus brändin tavoitteesta seisoa asiakkaiden rinnalla, kun heistä tulee yhä innokkaampia ulkoiluharrastuksille, samalla kun he laajentavat arvoja ja ominaisuuksia, jotka ovat rakentaneet Dacia-ajoneuvojen menestystä.

Matkustajien ja ympäristön välillä ei ole suodattimia – ei ovia, ei ikkunoita, ei tuulilasia. Olet uppoutunut luontoon. Ja kun nautit ulkoilma-aktiviteeteista, mikään ei ole niin kätevää kuin työtaso, joka palvelee erilaisia ​​käyttötarkoituksia takaluukun sijaan. Matkustajat voivat myös olla lähellä luontoa ja samalla olla yhteydessä tarjolla oleviin palveluihin älypuhelimessaan: Dacian Bring-Your-Own-Device -lähestymistapa mahdollistaa älypuhelimen täydellisen integroinnin kojelautaan ja ajotietokoneeseen.

Tämä järjestelmä on jo saatavilla useisiin merkin malleihin, ja sitä kehitetään edelleen tulevaisuudessa. Yrityksen mukaan MANIFESTO-konsepti tuo mukanaan myös toisen läpimurron, joka rakennetaan tuleviin malleihin: YouClip, erittäin yksinkertainen järjestelmä kätevien ja modulaaristen lisävarusteiden turvaamiseen. Lopuksi, koska cool on usein päällekkäinen hyödyllisen kanssa Daciassa, single otsalamppu – miksi käyttää kahta, jos toinen antaa kaiken tarvitsemasi valon? – Voidaan irrottaa käytettäväksi tehokkaana taskulamppuna!

MANIFESTO-konseptissa on kaikki off-road-ominaisuudet, mukaan lukien 4-pyöräveto, erittäin runsas ajokorkeus, suuret pyörät ja runko, joka on rakennettu kestämään vaikeinta maastoa. Ajoneuvo on myös vesitiivis, jossa voit puhdistaa sisältä vesisuihkulla. On myös mielenkiintoista huomata, että irrotettavat istuinpäälliset muuttuvat makuupussiksi sekunneissa.

MANIFESTO-konseptilla brändi kilpailuttaa visionsa ajoneuvosta, jonka ympäristöjalanjälki on minimaalinen. Koska se on kompakti ja kevyt, se kuluttaa vähemmän energiaa. Tämä tehokkuuspyrkimys ulottuu pitkälle Dacia-mallistoon – esimerkiksi Jogger on 300 kg kevyempi kuin 7-paikkaiset kilpailijansa.

MANIFESTO-konseptin muoviset runko-osat sisältävät merkittävän osan kierrätysmateriaalia. Starkle®-niminen se on valmistettu jo käsitellystä polypropeenista ja siinä on pilkullinen vaikutus. Sisätiloissa on myös luonnonmateriaaleja, kuten kojelautaa peittävä korkki. Ja kuten uusimmissa Dacia-malleissa, koristeellinen kromipinnoite on poissa.

Ilmattomat konseptirenkaat ovat toinen innovatiivinen ominaisuus, sillä ne tähtäävät ympäristöystävällisyyteen ja säästöihin. Perusperiaatteena on kestävyys: nämä renkaat ovat puhkaisemattomia ja kestävät yhtä kauan kuin ajoneuvo.

”Dacialla haluamme pitää sen todellisena. Kun kehittelimme ja tutkimme uusia ideoita, tunsimme, että meidän piti viedä ne 3D-simulaatioiden ohi ja nähdä, miltä ne näyttävät tosielämässä! Design-objektin lisäksi MANIFESTO-konsepti tiivistää visiomme ja yhdistää laajan valikoiman innovaatioita – joihinkin liittyy äärimmäisiä toteutuksia, mutta ne ovat silti asiakkaille edullisia. Tulemme käyttämään muutamia niistä tulevissa Dacia-malleissa. sanoo David Durand, Dacian suunnittelujohtaja.

”Haluamme rakentaa tuotevalikoiman, joka vahvistaa brändilupauksemme, keskittyen olennaiseen ja mukauttamalla ajoneuvomme ulkoiluun. Mallien lisäksi kehitämme myös innovatiivisia ominaisuuksia, jotka vastaavat entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja elämäntapoja. MANIFESTO-konsepti on "laboratorio" uusien ideoiden kokeilemiseen ja jäljittelyyn. Versio, jonka voit nähdä tänään, kehittyy jatkuvasti, kun jatkamme tutkimista! Älä siis missaa seuraavia malleja: ne ovat yhä älykkäämpiä, entistä räätälöidympiä ulkoiluun ja yhä enemmän Daciaa!
Lionel Jaillet, Dacian tuotekehitysjohtaja