Tervetuloa numeroon 24. Tässä numerossa kiertelemme ystävällisessä Albaniassa Tomekin ja Land4Travelin tiimin kanssa.

Sähköajoneuvot tunkeutuvat kaikille elämänalueille, virkistykseen, liikenteeseen, maatalouteen ja muuhun,  Tässä numerossa tarkastellaan joitain innovatiivisia uusia sähköautoja, mukaan lukien yksi kunnianhimoinen projekti, jonka tarkoituksena on ajaa mukautettu sähköauto Chilen korkeimman aktiivisen tulivuoren huipulle käyttämällä vain auringonvaloa virtalähteenä (Peak Evolution).

Tutustumme Strzeleckin autiomaahan Australiassa. Kuten tavallista, katsomme uusimpia varusteita, joissa on uusi tuotevalikoima "KOZI" australialaiselta tuotemerkiltä DARCHE. Tämä uusi valikoima alkaen DARCHE on kevyt ja soveltuu käytettäväksi autoretkeilyyn sekä 4WD-ajoneuvojen kanssa retkeilyyn.   GoCamp Cooking Petromaxin kanssa, asennamme joitain ajoneuvojen säilytysjärjestelmiä Trek Overlandin kanssa ja tutustumme luotettavaan etävirtaratkaisuun CTEK.

Tarkastelemme erinomaisia ​​vaihtoehtoja ajoneuvosi varustamiseen seuraavaa seikkailua varten valikoimalla premium-laadukkaita tuotteita, jotka ovat saatavilla Black Label -kaupan My Overland Shopista ja expedition-equipment.com by APB trading Ltd. ja paljon muuta.

Toivomme, että pidät tästä aiheesta.