Sähköajoneuvoja ilmaantuu kaikkialla autonäyttelyissä ympäri maailmaa, ja äskettäisessä New Yorkin autonäyttelyssä huhtikuussa 2022 asiat eivät olleet toisin. Yksi, joka pisti silmään, oli Bollinger Motors Class 3 täyssähköinen B2-lava-auto prototyyppi. Tämän vuoden alussa Bollinger muutti painopisteensä kuluttaja-asiakkaiden kohdistamisesta hyötyajoneuvoihin, kun he huomasivat, että yritykset alkoivat aktiivisesti tarkastella olemassa olevia ajoneuvokantojaan ja päätöksiä tehtiin siitä, minkä tyyppinen sähköauto sopisi heidän tuleviin tarpeisiinsa. Pohjimmiltaan tammikuussa 2022 he peruuttivat kuluttajien tilaukset silmiinpistävälle B1SUV:lle ja B2-lava-autolle.

"Olemme sitoutuneet tarjoamaan vallankumouksellisia täyssähköisiä ajoneuvoja laivaston asiakkaille", sanoi Robert Bollinger, Bollinger Motorsin perustaja ja toimitusjohtaja. "Odotan innolla, että voin tukea innovatiivisia yrityksiä, kuten New York Con Edison, ja kasvattaa suhdettamme niihin, kun ne pyrkivät näyttämään esimerkkiä kestävän kehityksen tavoitteissaan."

Yhdessä Con Edisonin kanssa, joka on Yhdysvaltain toiseksi suurin aurinkoenergian tuottaja, heidän puhtaan energian sitoumus sisältää suunnitelman sen laivaston sähköistämiseksi, ja sitoumukset sähköistävät 80 % kevyestä kalustosta vuoteen 2030 mennessä ja 100 % vuoteen 2035 mennessä. Con Edison on antanut Bollinger Motorsin tehtäväksi kehittää luokan 3 prototyyppi walk-in pakettiautosta ensimmäistä pilotointia varten. Con Edison suunnittelee alustavasti integroivansa nämä ajoneuvot muiden luokkien 3–6 sovellusten kanssa kalustonsa vuoteen 2024 mennessä. ”Yhdysvaltojen lähestyessä keskeistä hetkeä sähköajoneuvojen käyttöönotossa Bollinger Motors kehittää vahvoja työsuhteita mahdollisten autojen kanssa. kalusto- ja kaupalliset asiakkaat, ja yhteistyömme Con Edisonin kanssa on vain yksi esimerkki räätälöidyistä ratkaisuista, joita voimme tarjota”, sanoi Frank Jenkins, kaupallisen myynnin johtaja.

"Täyssähköiset alustamme ja alustaohjaamomme tarjoavat laajan valikoiman kaupallisia sovelluksia, jotka ovat erittäin mukautettavissa erityisiin käyttötapauksiin ja käyttösykleihin, joita nykypäivän kaupalliset kalustot vaativat

Robert Bollingerin vuonna 2015 perustama Bollinger Motors on yhdysvaltalainen yritys, jonka pääkonttori on Oak Parkissa, Michiganissa. Bollinger Motors valmistaa täyssähköisiä alustoja ja alustaohjaamoita luokkien 3-6 hyötyajoneuvoihin. www.BollingerMotors.com.

Bollingerin mukaan Bollingerin vankkaa DNA:ta Bollinger B1:stä ja B2:sta käyttävän heidän kaupalliset luokkansa 3–6 alustat ovat kestäviä, luotettavia, sähköisiä työpetoja.

Heidän alustansa perustuvat ainutlaatuiseen visioon olla tehokkaita, kustannustehokkaita ja pitkäikäisiä. Kehittämällä luokkia 3–6 samanaikaisesti, he pyrkivät akkuihinsa, suurjännitekomponentteihinsa ja takavetoisiin voimansiirtoihin tarjotakseen useita vaihtoehtoja kalustoille ympäri maailmaa.

Bollinger B2CC

Bollinger B2CC on maailman ensimmäinen ja ainoa luokan 3 täysin sähkökäyttöinen alusta-ohjaamo kuorma-autoalusta, ja se tarjoaa rajattomasti työtrukkivaihtoehtoja. ""Bollinger B2 Chassis Cabin ainutlaatuiset ominaisuudet – mukaan lukien 5,000 2 lb. hyötykuorma ja suuri energialähde sähkötyökaluihin – tekevät siitä täydellisen niin pienille kuin suurille yrityksille”, sanoo toimitusjohtaja Robert Bollinger. ”Kaupalliset laivastot voivat alentaa kokonaiskustannuksiaan ostamalla Yhdysvalloissa suunnitellun, suunnitellun ja valmistetun kuorma-auton. B2CC on ihanteellinen vaihtoehto kunnille, puistopalveluille, hätäajoneuvoille, lentokentille, rakentamiseen, maisemointiin, sähköasentajille, putkimiehille, turvatoimille, ei-taktiselle armeijalle ja muille. Bollinger B1 Chassis Cab rakennetaan patentoitavalle Bollinger Motorsille E-alusta on neliveto, joka tukee Bollinger B2 Sport Utility Truckia ja B2 Pickuppia. Sitä on saatavana sekä 4- että XNUMX-ovisena ohjaamona ja useilla akselivälipituuksilla.

AKUT OVAT KAIKEN KESKEISSÄ

He ovat kehittäneet omia akkujaan ensimmäisestä päivästä lähtien. Heidän BMS-järjestelmänsä (akunhallintajärjestelmä) on kehitetty talon sisällä ja ne sopivat hyvin heidän luokkiin 3–6.

VALMISTETTU USA: SSA

He sijaitsevat Detroitin alueella, aivan autoteollisuuden toiminnan keskellä. Yrityksen tavoitteena on hankkia mahdollisimman paljon Yhdysvalloista valmistettuja komponentteja ja materiaaleja sekä koota lopputuote Keskilännestä.

YMPÄRISTÖ

Niiden täyssähköiset alustat on räätälöity sopimaan olemassa oleviin kuorma-autojen koriin, mikä auttaa nopeuttamaan kaluston käyttöönottoa alalla, jolla on merkittävä vaikutus päästöihin ja ympäristöön. He työskentelevät ympäristöjärjestöjen, tavarantoimittajien ja insinööritoimistojen kanssa luodakseen edistyneitä ratkaisuja, jotka helpottavat tätä välttämätöntä alan muutosta. Sähköautot ovat olennainen osa Bollinger Motorsin DNA:ta. He tietävät, että tulevaisuus on sähköinen, ja kuten heidän verkkosivuillaan korostetaan, he ovat täysin omistautuneet auttamaan maailmaa tekemään tulevaisuudesta todellisuutta.