Jotain, mitä olemme tutkineet aiemmin ja teemme niin tulevaisuudessakin, ja erittäin tärkeä alue niille meistä, jotka käytämme 4WD-ajoneuvojamme etäiseen ja usein vaikeaan maastoon, on ajoneuvojen palautus ja erityisesti itsepalautuslaitteet, jotka voit ottaa mukaasi matkallesi varmistaaksesi, että voit toipua ajoneuvosi useista mahdollisista "jumittumisesta". ARBAjoneuvojen palautustarvikkeet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, joten ne sopivat ihanteellisesti virkistyskäyttöön ja kilpailuun. Aina kun tiedämme kulkevamme tuntemattomassa tai vaikeassa maastossa, varmistamme aina, että meillä on osa näistä välttämättömistä varusteista.

Yksi olennainen varuste on sarja ARB TRED Pro palautuslevyt, olemme käyttäneet näitä monta kertaa hiekassa, mudassa ja erittäin soisissa ja märissä ruohomaisemissa. Nämä laudat on suunniteltu poistamaan 4×4-, mönkijäsi ja varusteesi ongelmista, kun pito katoaa hiekassa, mudassa, lieteessä tai lumessa. Korkealaatuisista materiaaleista Australiassa suunnitellut ja valmistetut TRED-laitteet on suunniteltu kestämään voimakkaita vääntömomentteja, joustavuutta, painoa ja iskuja. Tarkoitettu lapioominaisuus, äärimmäiset kuusiopitoiset kyhmyt, aggressiiviset rampin sisääntulohampaat ja äärimmäiset kulutusta kestävät ominaisuudet mahdollistavat TREDin tutkimisen luottavaisin mielin ilman, että vetovoima häiritsee matkaasi. Ainutlaatuisen EXOTRED-komposiittirakenteen ansiosta TRED Prot ovat erittäin kestäviä, kulutusta kestäviä ja kestävät suurta joustavuutta; tarjoaa äärimmäisen pidon ylläpitämällä korkeaa painetta renkaassa samalla, kun se kestää ajoneuvon painon alaisen joustavuuden vähemmän kuin vakaalla alustalla.

Meillä on myös ARB JUMP STARTER PRO, litiumkäyttöinen ARB Jump Starter siinä on runsaasti tehoa käynnistää 12V ajoneuvo, jonka moottoritilavuus on jopa 5L V8 Diesel tai 6L bensiini. Älykkään tunnistus- ja lataustekniikan ansiosta sisäänrakennetut anturit estävät litiumakun yli- tai alilatauksen, kun käynnistintä ladataan joko mukana toimitetuista AC- tai DC-latureista. Kun aika koittaa käyttää apukäynnistintä ajoneuvossa, älykkäät raskaan käytön kaapelit valvovat akun jännitettä, napaisuutta ja lataustilaa ja varoittavat käyttäjää LED-lamppujen avulla mahdollisista asennusongelmista. Itse Jump Starter mittaa vain 188 x 134 x 37 mm ja painaa vain 860 grammaa, mutta siinä on tehokas litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 24,000 XNUMX mAh.

Vaikka näyttää siltä, ​​että kaikki ajoneuvosi tehovaatimukset on järjestetty ja olet asentanut kaksoisakkujärjestelmän, latausjärjestelmän, aurinkopaneelit ja paljon muuta, on silti mahdollista, että jonakin päivänä käynnistysakkussasi ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi virtaa käynnistä ajoneuvosi. Ja jos näin tapahtuu, olet iloinen, että kannat omaasi ARB Jump Starter.

Turvallisuus ja luotettavuus olivat korkealla prioriteettilistalla kehitettäessä ARB Jump Starter. Koko laite on pakattu paloa hidastavaan koteloon ja ominaisuuksiin kuuluu sisäänrakennettu älykäs laturin ohjaus, joka estää ylilatauksen ja purkamisen. Jump Starter toimitetaan myös älykkäillä raskailla kaapeleilla, joissa on tehostustoiminto, käänteinen napaisuus ja kipinäsuojaus.
Tehostustoiminto on suunniteltu käynnistämään moottoreita, joiden käynnistysakku on täysin tyhjä. "Jos akku on täysin tyhjä, jos varausta on vähän, aktivoit tehostustoiminnon ja Jump Starter painaa ampeerin suoraan 1,000 15 ampeeriin tarpeen mukaan; se toimittaa myös minne tahansa XNUMX V:iin asti, joten siellä on runsaasti virtaa lyhyeksi ajaksi sellaisten ajoneuvojen käynnistämiseen, joiden akussa on todella vähän virtaa jäljellä”, Ben Rieson sanoo. ARB tuotepäällikkö. Jump Starter toimitetaan vetoketjullisessa EVA-nylon-kantolaukussa, ja sen mukana tulee raskaat kaapelit, 240 V AC ja 12 V DC laturit sekä älykäs kaapeli, jolla voidaan ladata sekä mikro- että salama-USB-älypuhelimia. ARB Jump Starter sisältää sisäänrakennetun 100 lumenin taskulampun, akun varaustason ilmaisimen, 2.1 A ja 1 A USB-liitännät sekä 12 V:n lisäpistorasian suurempien laitteiden virransyöttöä varten. Itse asiassa Jump Starteria voidaan käyttää jopa hätävaravirtalähteenä valaistukseen, kaikuluotaimiin tai GPS:ään (virrankulutuksesta riippuen).

Lopuksi ARB Weekender Recovery Kit kokoaa yhteen sieppauksen palautumiseen tarvittavat komponentit, mukaan lukien puuvillakankainen laukku, 17,600 4.75 lb:n hihna, kaksi 4 T:n jousen kahletta ja hansikkaat. Tämä sarja voi auttaa sinua palauttamaan ajoneuvosi, vaikkakin toisen XNUMXWD-ajoneuvon avulla. Seuraavassa numerossa esittelemme suuret aseet – ja katsomme vinssin palautusta.

Katso joitain videoitamme muista ARB palautukseen liittyvät laitteet alla, ja tarkastelemme myös tarkemmin ARB Jump Starter Pro tulevassa videossa.