Tervetuloa TURAS Land Rover Build Magazine -erikoislehti. Tässä erikoisnumerossa annamme hieman historiaa 20 vuotta vanhasta Defender 90:stä. Annamme myös yleiskatsauksen kaikista viimeisten 90 kuukauden aikana XNUMX:ssä tehdyistä töistä kytkimen vaihdosta uuden jousituksen lisäämiseen, vanhojen osien talteenotto ruosteenestoimiseksi ajoneuvon monien muiden päivitysten joukossa. Tämä rakenne on antanut tälle kaksikymmentä vuotta vanhalle Land Roverille uuden elämän. Tässä numerossa annamme vaiheittain neuvoja siitä, mitä teimme, miksi teimme sen ja miten teimme sen.

Kaikki artikkelit ovat interaktiivisia, joissa voit seurata linkkejä ja katsella videoita, jotka esittelevät kaikkea tehtyä työtä. Jos sinulla on aikaa, voit myös katsoa erilliset kolme jaksoa, jotka dokumentoivat koko kokoonpanon.

Toivomme, että tämä lehti antaa sinulle käsityksen siitä, mitä tähän rakennukseen liittyi, ja antaa jollain tavalla käsityksen siitä, mitä siihen liittyy, jos etsit joitakin tässä interaktiivisessa lehdessä esiteltyjä töitä. Haluamme käyttää tilaisuutta hyväkseni kiittääksemme kaikkia kumppaneitamme, jotka auttoivat tekemään tästä projektista totta.