Ajoneuvojen ja ajoneuvovarkauksien määrä on kaikkien aikojen ennätys. Jos joudut jättämään ajoneuvosi ilman valvontaa joksikin aikaa, saattaa olla viisasta harkita turvallisten säilytysvaihtoehtojen lisäämistä ajoneuvoosi. Kuten olemme oppineet muualla tässä numerossa olevasta artikkelista ajoneuvosi kuljettamisesta maalla, Ro-Ro- tai Lo-Lo-ajoneuvot, jotka kuljettavat ajoneuvosi tiettyihin satamiin tai joistakin satamista, voivat lisätä ajoneuvosi sisällön murto- ja varkausriskiä, ​​ja on suositeltavaa, jos Toimita ajoneuvosi tällä tavalla, jotta voit lisätä ajoneuvoosi mahdollisimman monta turvallista säilytysvaihtoehtoa ja myös kiinnittää ikkunat ja kattoikkunat ajoneuvoon mahdollisuuksien mukaan. Ja joka tapauksessa turvallinen säilytysvaihtoehto on loistava lisä mihin tahansa 4WD Touring -ajoneuvoon. Mobile Storage Systems on käsitellyt sinua tässä suhteessa.

Yritys tarjoaa laajan valikoiman turvallisia säilytysvaihtoehtoja, jotka voidaan asentaa useisiin paikkoihin ajoneuvossasi. Laaja valikoima turvallisia ja lukittavia säilytysyksiköitä tarjoava yritys tarjoaa erikokoisia lukittavia säilytysarkkuja, lukittavia turvalaatikoita sekä ikkunasuojat. Esimerkiksi "Standard Store Chest" on suurin "Off the shelf" -kuorma-alueen arkkuistaan. Tässä lähes puolen metrin syvyydessä säilytyslaatikossa on kyky säilyttää joukko suuria esineitä ja pitää ne turvallisesti lukittuna poissa uteliailta katseilta. Leveyden ansiosta se sopii täydellisesti Land Rover Defenderin tai -sarjan pyöränkaarien väliin ja voi luoda tasaisen kuormatilan ajoneuvosi takaosaan, kun sitä käytetään yhdessä muiden Mobile Storage Systems -tuotteiden kanssa.

Kuten kaikissa yrityksen toimittamissa suojatuissa arkuissa, Standard Store Chest on varustettu erittäin turvallisella SouthCo-lukolla. (2 lukkoa voidaan asentaa pyynnöstä). Korkealaatuinen kumitiiviste rinnan reunassa auttaa suojaamaan rintaa jokapäiväiseltä käytöltä. Tiiviste auttaa myös estämään ei-toivotun pölyn ja veden pääsyn rintaan. Hexserts on esiasennettu rinnan pohjaan. Tämä estää pulttien pyörimisen ajoneuvoon asennuksen aikana, mikä mahdollistaa nopeamman ja helpomman asennuksen. Kiinnitetty turvallisesti ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla pulteilla ja kiinnitysmuttereilla (mukana). Rintaan sisäpuolella on myös kumimatto, joka suojaa esineitäsi. Rinnassa on vakiona musta jauhemaalattu runko ja luonnollinen ruudullinen viimeistely. Lue lisää ja katso laaja valikoima vaihtoehtoja Mobile Storage Systems -verkkosivustolla.