Kun luonnonkatastrofit yleistyvät ja varoitukset ilmastonmuutoksesta ovat entistä kiireellisemmät, Skotlannissa käytiin hiljattain keskustelua maailmanlaajuisen ilmastokriisin tulevaisuudesta COP26:ssa.

Ja luulen, että tässä vaiheessa useimmat meistä ymmärtävät, että aika pistää päänsä hiekkaan on ohi, koska kirjoitus on todella seinällä. Sen jälkeen kun COP 26 päättyi marraskuussa, monet hallitukset ja ajoneuvovalmistajat ovat nyt aktiivisesti toteuttamassa ja kehittämässä uusia strategioita, jotka tuovat valtavia muutoksia ajoneuvojen päästöihin vuoteen 2040 mennessä, ja jotkut maat pyrkivät kohti vuotta 2030. Tarkoittaako tämä, että me ei voi ajaa diesel- ja bensa-ajoneuvoillamme vuoden 2040 jälkeen, ei ei ole täysin totta, voimme edelleen ajaa bensiini- tai dieselajoneuvoilla kiellon jälkeen vuonna 2040, uudet säännöt koskevat lähinnä sen jälkeen rekisteröityjä uusia ajoneuvoja. Monissa maissa vuoden 2040 jälkeen rekisteröityjen ajoneuvojen on oltava päästöttömiä.

Mitkä olivat COP 26:n päätavoitteet? Lyhyesti sanottuna, kyse oli maailmanlaajuisen nettonollan turvaamisesta vuosisadan puoliväliin mennessä ja 1.5 asteen pitämisestä ulottuvilla. Maita on pyydetty esittämään kunnianhimoisia vuoden 2030 päästövähennystavoitteita, jotka vastaavat nettonollan saavuttamista vuosisadan puoliväliin mennessä.

Näiden venytystavoitteiden saavuttamiseksi maita on pyydetty:

  • nopeuttaa hiilen käytöstä poistamista
  • hillitä metsien hävittämistä
  • nopeuttaa siirtymistä sähköajoneuvoihin
  • kannustaa investointeja uusiutuviin energialähteisiin.

Katsos, useimmat meistä ymmärtävät sen, on tarpeen siirtyä pois diesel- ja bensiinimoottoreista, eikä kyse ole vain osamme tekemisestä ilmastonmuutoksen puolesta, vaan tiedämme myös, että typpidioksidi on haitallinen kaasu, jota vapautuu dieselin ja bensiinin pakokaasuista. ja että tämä liittyy terveysongelmiin, kuten hengityselinten sairauksiin, ja maailman väestön kasvaessa, mikä johtaa siihen, että yhä useammat ihmiset haluavat ajaa ajoneuvoja, meidän on ryhdyttävä toimiin.

Tulemme myös näkemään alueita ja kaupunkeja kaikkialla Euroopassa, Isossa-Britanniassa ja maailmanlaajuisesti ottavan käyttöön tiukempia sääntöjä, jotka koskevat ei-sähkökäyttöisiä ajoneuvoja, jotka liikkuvat kaupunkikeskusten ympäri ja läpi. Esimerkiksi Brysselin aluehallitus ilmoitti äskettäin dieselautojen kieltämisestä alueella vuoteen 2030 mennessä ja bensiiniautojen kiellosta vuoteen 2035 mennessä pyrkiäkseen täyttämään Euroopan unionin vaatimukset.arbpuolueettomuustavoitteesta vuoteen 2050 mennessä. Kielto koskee myös paineistettua maakaasua, nesteytettyä maakaasua ja hybridejä käyttäviä ajoneuvoja vuodesta 2035 alkaen.

Low Emission Zone (LEZ) -tiedot

Sähkö- ja vetykäyttöisten ajoneuvojen määrän kasvu on väistämätöntä ja itse asiassa erittäin tarpeellinen, kun kilpailemme yrittääksemme kääntää ilmastonmuutoksen vaikutukset ennen kuin menemme liian pitkälle käännepisteen ohi. Valitettavasti tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että kello tikittää monien dieselkäyttöisten 4 × 4 -ajoneuvojen kohdalla, joita rakastamme käyttää liikkeelle ja seikkailuihin. Äskettäin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Lontoossa, jossa on ollut vähäpäästöinen vyöhyke käytössä useita vuosia, äskettäin muut Iso-Britannian suuret kaupungit ovat nyt ottaneet käyttöön samanlaisia ​​järjestelmiä, joissa ULEZ-yhteensopimattoman ajoneuvon kuljettaminen rajatulle kaupungin keskusta-alueelle maksaa päivittäin. veloittaa. Tämän vuoden kesäkuusta lähtien Birmingham, Ison-Britannian toinen kaupunki, otti käyttöön järjestelmän, joka tarkoittaa, että kuljettajalta, joka vie ULEZ-yhteensopimattoman ajoneuvon kaupungin keskustaan, veloitetaan 8 punnan tai 9.50 euron maksu. Samanlainen järjestelmä on jo käytössä Bathissa ja Portsmouthissa ja Manchesterissa, Bradfordissa ja useissa muissa kaupungeissa, jotka ovat valmiita ottamaan käyttöön samanlaisia ​​järjestelmiä ensi vuonna.

Euroopassa tämä ei tietenkään ole mitään uutta, sillä LEZ:t tai Umweltzonen tunnetaan Saksassa, Milieuzones Hollannissa, Lavutslippssone Norjassa, Miljozone Tanskassa ja Miljozon Ruotsissa, joissain tapauksissa jo vuodesta 2008 lähtien. jatkuvasti kasvava määrä eri puolilla mantereella, kuten Pariisissa, Lyonissa, Grenoblessa Ranskassa ja Antwerpenissä Belgiassa, on myös samankaltainen. Kaikki herättää kysymyksen, mitä diesel- ja bensiinikäyttöisille ajoneuvoillemme tulee, kuinka kauan vielä olemmeko saaneet ennen kuin ne on verotettu tai säädetty teiden ulkopuolelle? Vai pystymmekö muuttamaan heidän voimansiirtonsa uudeksi puhtaaksi/vihreäksi voimanlähteeksi, joka antaa heidän elää vihreämmässä maailmassa? Luulen, että kyse on tämän tilan katsomisesta!

Maailmanlaajuisesti rahtiautot ja linja-autot edustavat noin 4 prosenttia maailman tieliikenteestä, mutta ne aiheuttavat 36 prosenttia kasvihuonekaasupäästöistä.

Vaihda sähköajoneuvoihin

Mutta tämä kunnianhimoinen siirtyminen sähköajoneuvoihin ei ole suoraviivainen siirtyminen. Koska monet hallitukset ympäri maailmaa ovat nyt sitoutuneet näihin tavoitteisiin, on todella kysyttävä, ovatko ne valmiita. Yksi keskeisistä kysymyksistä on, pystyvätkö kansalliset kantaverkot käsittelemään lisääntynyttä sähkökuormitusta, joka tarvitaan satojen tuhansien uusien sähköajoneuvojen lataamiseen samanaikaisesti? Mutta myös, jos kaikkien uusien sähköajoneuvojen lataamiseen tarvittava infrastruktuuri saadaan aikaan ajoissa.

Joten kuka on allekirjoittanut, sopimukseen vain päästöttömien ajoneuvojen myynnistä kuuluu Kanada, Uusi-Seelanti, Alankomaat, Irlanti ja Iso-Britannia, jotka olivat jo sopineet uusien bensiini- ja dieselautojen myynnin lopettamisesta vuoteen 2030 mennessä. Yhteensä 2040 maat ja joukko johtavia autonvalmistajia ovat sitoutuneet lopettamaan fossiilisia polttoaineita käyttävien ajoneuvojen aikakauden vuoteen XNUMX mennessä "tai aikaisemmin".

Joitakin liittyneitä ajoneuvoyrityksiä ovat Avera Electric Vehicles, BYD Auto, General Motors, Etrio Automobiles, Ford, Gayam Motor Works, GM, Jaguar Land Rover, Mercedes-Benz, Mobi, Quantum Motors ja Volvo Cars, jotka lupaavat saavuttaa Tavoite vuoteen 2035 mennessä. Myös Intian kaltaiset maat ovat sopineet työskentelevänsä intensiivisesti nollapäästöisten ajoneuvojen leviämisen nopeuttamiseksi. On mielenkiintoista huomata, että BMW Group, Renault Group, Hyundai Motor Group, Stellantis, Toyota ja Volkswagen eivät ole allekirjoittaneet sopimusta. Toyota sanoi: "Vaikka pidättäydymme yhtymästä julkilausumaan, jaamme saman hengen ja päättäväisyyden puuttua ilmastoon. muuttua ja pysyä avoimena vuorovaikutuksessa ja työskennellä sidosryhmien kanssa. Toyota jatkaa panostamistaan ​​tekemällä parhaansa saavuttaakseen carbpuolueettomuudesta."

Mutta tämä ei ole vain autoista, tulemme näkemään myös joitain suuria muutoksia kuorma-auto-, linja-auto- ja pakettiautoteollisuudessa. On mielenkiintoista huomata, että "Maailmanlaajuisesti rahtiautot ja linja-autot edustavat noin 4 prosenttia tieliikenteestä maailmanlaajuisesti, mutta ne vastaavat 36 prosentista kasvihuonekaasupäästöistä ja yli 70 prosentista typen oksidipäästöistä, jotka aiheuttavat paikallista ilman saastumista." Cristiano Façanha, CALSTARTin globaali johtaja, sanoi lausunnossaan. ”Tämä tekee kuorma-autoista ja linja-autoista erittäin tehokkaan kohteen nopealle joulukuullearbonisointi." Viisitoista maata sopivat myös erillisestä lupauksesta pyrkiä saavuttamaan uusien kuorma-autojen ja linja-autojen 100 % päästötön myynti vuoteen 2040 mennessä.

Katsotaanpa, mitä alalla tapahtuu, erityisesti kun on kyse 4WD-sähköajoneuvojen kehittämisestä. Siitä ei ole epäilystäkään, me kaikki olemme alkaneet nähdä innovatiivisia ympäristöystävällisiä sähköajoneuvoja tulossa markkinoille, ja jos jotkut Ennakkotilauksista kaikki menee hyvin, tulevaisuus näyttää valoisalta sähköisten 4WD:iden osalta.

Mutta monille 4WD-omistajille päätös siirtyä sähköajoneuvoon on mielestämme paljon haastavampi kuin niille, jotka ajavat autoa. Paljon riippuu myös siitä, mistä olet kotoisin, esimerkiksi joissakin Euroopan maissa asuvien on vaikea ylläpitää rakastettua nelivetoa tulevaisuuteen, kun taas Australian kaltaisissa maissa ajatus sähköisen nelivedosta on laajalti. ei ole otettu kovinkaan hyvin vastaan ​​eri syistä, kuten maan valtavasta koosta ja äärimmäisistä syrjäisistä ympäristöistä, joihin matkailijat uskaltavat. On myös syytä huomata, että Australia ei ole sitoutunut Cop 4:ssa määritettyihin tärkeimpiin kohteisiin.

Mutta kaikki tämä ei välttämättä tarkoita, että sinun täytyy ostaa uusi sähköinen neliveto. On olemassa vaihtoehtoja, kun uudet yritykset tarjoavat nyt sähkömuunnoksia, vaikka tämä on tällä hetkellä kallis vaihtoehto, mutta muuntamisen kustannukset laskevat väistämättä tekniikan kehittyessä. Pähkinänkuoressa vaihtaminen täyssähköiseen 4WD:hen säästää rahaa polttoainelaskuissa, jatkuvassa kunnossapidossa, mutta myös huolloissa, sillä sähkökäyttöjärjestelmät ovat yleensä huoltovapaita, joten se on harkitsemisen arvoista.

Halusimme tai emme, tulevaisuuden liikenne on sähköistä. Sähkövarausta johtavat ajoneuvot sisältävät Tesla Cybertruckin, Ford F-150:n, Hummer EV:n, Rivian R1T:n ja EdisonFuturen äskettäin julkistetun EF1-T:n. nelipyöräohjaus ja paljon muita mahtavia uusia ominaisuuksia. Kun myös asuntoautot ovat nyt siirtymässä, tutustumme joihinkin näistä vaihtoehdoista lähemmin seuraavilla sivuilla.

Kuukautensa Toyotan presidentti Akio Toyoda julkisti Toyotan kunnianhimoisen strategian saavuttaa c.arbneutraalisuudesta erityisesti akkusähköajoneuvoissa, esikatselu 30 mallista, jotka ovat tulossa. Hän sanoi: "Uskon, että carbpuolueettomuus tarkoittaa sellaisen maailman toteuttamista, jossa kaikki tällä planeetalla elävät ihmiset elävät edelleen onnellisina. Haluamme auttaa toteuttamaan sellaisen maailman. Tämä on ollut ja tulee olemaan Toyotan toive ja tehtävämme globaalina yrityksenä. Tätä haastetta varten meidän on vähennettävä CO2-päästöjä mahdollisimman paljon ja mahdollisimman pian. Elämme monimuotoisessa maailmassa ja aikakaudella jonka tulevaisuutta on vaikea ennustaa. Siksi on vaikeaa tehdä kaikkia tyytyväisiä kaikille sopivalla vaihtoehdolla. Siksi Toyota haluaa valmistaa asiakkaillemme mahdollisimman monta vaihtoehtoa ympäri maailmaa", sanoi Toyoda. Hän jatkoi myös että kaikki sähköistetyt ajoneuvot voidaan jakaa kahteen luokkaan niiden käyttämän energian mukaan. Yksi luokka on "c"arbvähennystehoa vähentävät ajoneuvot. Jos ajoneuvojen käyttövoima ei ole puhdasta, sähköistettyjen ajoneuvojen käyttö ei johtaisi hiilidioksidipäästöttömyyteen riippumatta siitä, minkä tyyppistä se on. Toinen luokka on "c"arbvapaalla olevissa ajoneuvoissa”. Tämän luokan ajoneuvot toimivat puhtaalla energialla ja niiden CO2-päästöt ovat nolla koko käyttöprosessissa.

Toyota aikoo tuoda markkinoille 30 akkukäyttöistä sähköautomallia vuoteen 2030 mennessä, ja ne tarjoavat maailmanlaajuisesti täyden valikoiman akkukäyttöisiä sähköautoja matkustaja- ja kaupallisissa segmenteissä. Meillä ei ole tätä kirjoittaessamme paljon tietoa 4WD-vaihtoehdoista, vaikka yksi 30 esitellystä ajoneuvosta sisältää tyylikkään näköisen pick-up, joka näyttää erittäin vaikuttavalta, saamme luultavasti lisätietoja vuonna 2022. Kuten useimmat ajoneuvovalmistajat, Toyota näyttää olevan ottamaan sähkömarkkinat erittäin vakavasti investoimalla 17.6 miljardia dollaria akkuteknologiaan ja tavoitteenamme on myydä 3.5 miljoonaa sähköautoa ympäri maailmaa vuoteen 2030 mennessä. Katsomme tätä tilaa.
Tässä kuussa Toyotan presidentti Akio Toyoda julkisti Toyotan kunnianhimoisen strategian saavuttaa c.arbneutraalisuudesta erityisesti akkusähköajoneuvoissa, esikatselu 30 mallista, jotka ovat tulossa. Hän sanoi: "Uskon, että carbpuolueettomuus tarkoittaa sellaisen maailman toteuttamista, jossa kaikki tällä planeetalla elävät ihmiset elävät edelleen onnellisina. Haluamme auttaa toteuttamaan sellaisen maailman. Tämä on ollut ja tulee olemaan Toyotan toive ja tehtävämme globaalina yrityksenä. Tätä haastetta varten meidän on vähennettävä CO2-päästöjä mahdollisimman paljon ja mahdollisimman pian. Elämme monimuotoisessa maailmassa ja aikakaudella jonka tulevaisuutta on vaikea ennustaa. Siksi on vaikea saada kaikki tyytyväisiksi kaikille sopivalla vaihtoehdolla.

Toyotan presidentti Akio Toyoda on julkistanut Toyotan kunnianhimoisen strategian saavuttaakseen c.arbneutraalisuudesta erityisesti akkusähköajoneuvoissa, äskettäin esikatsella 30 mallia, jotka ovat tulossa.

Siksi Toyota haluaa valmistella mahdollisimman monia vaihtoehtoja asiakkaillemme ympäri maailmaa", sanoi Toyoda. Hän jatkoi myös, että kaikki sähköistetyt ajoneuvot voidaan jakaa kahteen luokkaan riippuen niiden käyttämästä energiasta. luokka on "carbvähennystehoa vähentävät ajoneuvot. Jos ajoneuvojen käyttövoima ei ole puhdasta, sähköistettyjen ajoneuvojen käyttö ei johtaisi hiilidioksidipäästöttömyyteen riippumatta siitä, minkä tyyppistä se on. Toinen luokka on "c"arbvapaalla olevissa ajoneuvoissa”. Tämän luokan ajoneuvot toimivat puhtaalla energialla ja niiden CO2-päästöt ovat nolla koko käyttöprosessissa.

Toyota aikoo tuoda markkinoille 30 akkukäyttöistä sähköautomallia vuoteen 2030 mennessä, ja ne tarjoavat maailmanlaajuisesti täyden valikoiman akkukäyttöisiä sähköautoja matkustaja- ja kaupallisissa segmenteissä. Meillä ei ole tätä kirjoittaessamme paljon tietoa 4WD-vaihtoehdoista, vaikka yksi 30 esitellystä ajoneuvosta sisältää tyylikkään näköisen pick-up, joka näyttää erittäin vaikuttavalta, saamme luultavasti lisätietoja vuonna 2022. Kuten useimmat ajoneuvovalmistajat, Toyota näyttää olevan ottamaan sähkömarkkinat erittäin vakavasti investoimalla 17.6 miljardia dollaria akkuteknologiaan ja tavoitteekseen myydä 3.5 miljoonaa sähköautoa ympäri maailmaa vuoteen 2030 mennessä.
Katsomme tätä tilaa.

TESLA Cybertruck

Tesla Cybertruck on ollut valtavan suosittu sen jälkeen, kun se esiteltiin maailmalle vuonna 2019. Tilauksia on edelleen suuri määrä, vaikka ajoneuvon julkaisu viivästyy vuoteen 2022, tämä sähköajoneuvo on ehdottomasti kiinnittänyt ihmisten huomion. Cybertruck on toinen suuri Tesla-ajoneuvo päälinjan S, 3, X, Y kokoonpanon ulkopuolella. Ensimmäinen ulkopuolinen oli itse asiassa ennen linjaa: Roadster.

Futuristisen näköinen ajoneuvo on rakennettu ulkokuorella, joka on tehty äärimmäisen kestäväksi ja matkustajien suojaamiseksi. Alkaen lähes läpäisemättömästä eksoskeletonista, jokainen komponentti on suunniteltu ylivoimaiseen lujuuteen ja kestävyyteen Ultra-Hard 30X kylmävalssatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettuun pintakuoreen Teslan panssarilasiin.


Halvemman Cybertruckin, jossa on yksimoottorinen ja takaveto, pitäisi saada 250 mailia latauksella. Kaksimoottorisen nelivetoisen version pitäisi saavuttaa 300 mailia. Ja nelivetoinen trimoottori maksaa 69,900 61,000 dollaria tai noin. 500 7,000 € 0 mailin kantamalla. Kaikissa pickup-versioissa on vakiona Teslan Autopilot, edistyneet kuljettajaa avustavat ominaisuudet. Valinnainen "itse ajava" paketti maksaa 60 6.5 dollaria, jos asiakkaat tilaavat sen tänään ja ovat valmiita odottamaan autonomisia ajoominaisuuksia, joita ei ole vielä kehitetty. Cybertruck voi kiihtyä nollasta 2.9 mph:iin alle 4.5 sekunnissa. ja huippupäässä 7,500 sekunnissa. Keskialueen kaksimoottorinen versio tekee sen 10,000 sekunnissa. Yksimoottorisen version hinauskapasiteetti on noin 14,000 XNUMX puntaa, kaksimoottorisen noin XNUMX XNUMX puntaa ja kolmimoottorin noin XNUMX XNUMX puntaa.

Tesla on vahvistanut huhut sähköisen Cybertruck-avolava-auton lanseerauksen viivästymisestä ja paljastanut, että kauan odotettu kuorma-auto tulee ulos tuotantolinjoilta vasta ensi vuonna. Äskettäisen päivityksen jälkeen Tesla Cybertruckin tilaussivulla lukee nyt: "Pystyt viimeistele kokoonpanosi, kun tuotanto lähestyy vuonna 2022. Viive ei kuitenkaan ole varsinainen yllätys, sillä Cyberstuckin tuotanto on jo myöhässä aikataulusta. Kun Teslan toimitusjohtaja Elon Musk esitteli Cybertruckin vuonna 2019, sen piti olla kokoonpanolinjalla vuoden 2021 jälkipuoliskolla. Kun Teslan neljännen vuosineljänneksen tuloskysely tapahtui tämän vuoden tammikuussa, Musk sanoi, että Cybertruckista on "muutama toimitus". tapahtuisi tämän vuoden lopulla. Hän sanoi kuitenkin odottavansa massatuotannon alkavan vasta vuonna 2022.

Rivian R1T & R1S

Teslan merkittävä kilpailija Rivian on kehittänyt ja vertikaalisesti integroinut yhdistetyn sähköalustan, jota voidaan soveltaa joustavasti erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien yrityksen seikkailutuotteet sekä B2B-tuotteet, kuten heidän viimeisten mailien toimituspakettiautot. Yrityksen lanseeraustuotteet, R1T ja R1S, väittävät tarjoavansa vertaansa vailla olevan yhdistelmän suorituskykyä, off-road-kykyä ja hyödyllisyyttä. R1T:n teho on jopa 800 hevosvoimaa ja väitetty 60 sekunnin nolla-3.0 mph-aika. Säädettävä ilmajousitus on vakiona ja sillä voidaan säätää vapaan korkeuden välillä 14 - 1 tuumaa. Jokaisessa RXNUMXT:n versiossa on neliveto, ja jokaisessa pyörässä on sähkömoottori.

Launch Edition R1T:ssä on akku, jonka toimintasäde on 300 mailia. Ajoneuvo on hyvin varustettu joukolla kuljettajaa avustavia ominaisuuksia sekä lukuisia infotainment- ja liitettävyystekniikoita. Rivian tarjoaa myös sekä lähtötason Explore-mallin että hyvin varustetun Adventuren. Suurempi akkupaketti, jonka sanotaan tuottavan noin 400 mailia ajomatkaa, on saatavilla 10,000 8,800 dollarin tai XNUMX XNUMX euron lisähintaan.

Yrityksenä Rivian suhtautuu Climate Actioniin erittäin vakavasti. Rivian ja kansainvälinen luonnonsuojeluryhmä The Nature Conservancy (TNC) tekevät yhteistyötä biologisen monimuotoisuuden säilyttämiseen ja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Tämä kumppanuus hyödyntää molempien organisaatioiden kykyjä tarjoten arvokkaita resursseja ja julkisia koulutusmahdollisuuksia samalla kun luodaan uusia keinoja vastuulliseen pääsyyn luonnontiloihin.

Osana suhdetta Rivian toimittaa TNC:lle ajoneuvoja käytettäväksi suojelualueillaan – erityisesti Kaliforniassa, Wyomingissa, Oklahomassa ja Floridassa. Rivian-ajoneuvot ovat luonnostaan ​​hiljaisempia kuin perinteiset kuorma-autot, jotka on varustettu haastavimpiin maasto-olosuhteisiin, eivätkä tuota pakokaasupäästöjä, mikä tarjoaa ainutlaatuisia etuja ja tutkimusmahdollisuuksia herkille ekologisille alueille. TNC jakaa kerätyt tiedot auttaakseen kehittämään uusia, syrjäisiä kuljettajakokemuksia.

"Rivian-ajoneuvot on kehitetty mahdollistamaan ja inspiroimaan yhteys luontoon, ja yhteistyömme The Nature Conservancyn kanssa antaa meille mahdollisuuden auttaa edelleen suojelemaan näitä meille tärkeitä luonnonvaraisia ​​paikkoja", sanoi Rivianin perustaja ja toimitusjohtaja RJ Scaringe. "Meillä on yhteinen syvä sitoutuminen suojella planeetan maita ja vesiä, ja olemme innoissamme yhteistyöstä sellaisen organisaation kanssa, jolla on niin laaja vaikutus maan ennallistamiseen ja suojeluun." "Suhteemme Rivianin edustaa uudenlaista kumppanuutta, joka osoittaa kuinka älykäs, puhdas teknologia voi toimia yhteistyössä luonnon kanssa ilmaston ja biologisen monimuotoisuuden häviämisen kaksoiskriisien ratkaisemiseksi. On jännittävää kuvitella mahdollisuuksia teknologiseen luonnonsuojeluun, ja nämä ajoneuvot ovat tien päällä tulevaisuudelle”, TNC:n toimitusjohtaja Jennifer Morris sanoo. TNC osallistuu myös Rivian Waypoints -latausasemien käyttöönottoon ja tukee laturien käyttöönottoa valituissa paikoissa TNC:n valtakunnallisessa säilytysverkostossa. Organisaatiot työskentelevät yhdessä osoittaakseen sähköistetyn liikenteen tärkeyden ilmastokriisin torjuntaan.

Rivian ja TNC aikovat myös laajentaa suhdettaan kattamaan: kuljetus-, energia-, ilmasto- ja luonnonsuojeluasioiden edistäminen; tärkeiden luonnonpaikkojen säilyttäminen ja ennallistaminen; ja auttaa ihmisiä oppimaan lisää luonnosta, kuinka he voivat suojella sitä ja pitää hauskaa ulkona.

Nouto EDISON EF-T

Meillä on nyt myös uusi pelaaja, nimeltään Edison Futures EF-T e-pickup. Hän debytoi äskettäin LA autonäyttelyssä ja käänsi varmasti päät sen innovatiivisen kaukoputken kaltaisen aurinkokatoksen katolla ja tarjottimella. EdisonFuturen EF1-T e-avolava-auto, joka on kehitetty yhteistyössä Iconan ja johtavien autonvalmistajien kanssa, on ensimmäinen tuote kehittyneiden täyssähköisten avolava-autojen sarjassa, joka sisältää Edison Future & Phoenix Motorin ihmiskeskeisen vision. tulevaisuuden kuljetukset ja mullistavat asiakkaiden ja ajoneuvojen vuorovaikutuksen. EF1-T-vakiomalli on varustettu 350 kilowatin (kW) tai 470 hevosvoiman (hv) kokonaisteholla, kun taas EdisonFuturen huippuluokan Super-malli tarjoaa 600 kW tai 816 hv. Ihanteellinen ratkaisu yleishyödyllisille ja kaupallisille asiakkaille, EF1-T e-pickup-autot käyttävät ainutlaatuisesti suunniteltua aurinkomosaiikkitekniikkaa, joka tarjoaa upean visuaalisen allekirjoituksen ja hyödyntää auringon voimaa akkujen lataamiseen, mikä mahdollistaa työajoneuvojen jatkuvan latauksen. kentällä ollessaan.

"Visionamme EdisionFuturelle ja Phoenix Motorcarsille on olla johtavia kestävän liikenteen alalla keskittyen energiatehokkuuteen ja innovatiiviseen suunnitteluun", totesi SPI Energyn hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Xiaofeng Peng. "Olemme jo jättäneet Yhdysvalloissa useita suunnittelu- ja teknologiapatentteja liittyen EF1-T:hen ja odotamme innolla tämän pelin muuttavan ajoneuvon markkinoille saattamista tulevina kuukausina."

Grenadier Vetyvaihtoehto

Ensimmäiset Grenadierit alkavat tavoittaa asiakkaat vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä, ja ne toimivat BMW:n uusimmilla bensiini- ja dieselmoottoreilla. Mutta INEOS katsoo myös pidemmälle tulevaisuuden nollapäästöiseen voimansiirtoteknologiaan. Yhtiö on ilmoittanut, että vetypolttokennojen demonstraatioajoneuvoa kehitetään ja se alkaa testata ensi vuoden loppuun mennessä osana INEOSia, joka ottaa johtavan roolin vetyvallankumouksessa. Demonstraatiomallin kehittämiseksi INEOS Automotive tekee yhteistyötä AVL:n kanssa, joka on yksi maailman johtavista autojen voimansiirtotekniikan asiantuntijoista. Nollapäästöteknologioista, joita arvioidaan tulevaisuutta varten Grenadierissa, INEOS Automotive -tiimi uskoo, että vetypolttokennot ovat houkuttelevin. Kun polttokennot mahdollistavat kestävästi tuotetun vihreän tai sinisen vedyn, ne ovat erittäin puhdas tapa tehostaa ajoneuvoja, jotka pystyvät kulkemaan pitkän matkan nopeiden tankkauspysähdysten välillä. Ja ne tarjoavat myös merkittäviä painoetuja akkukäyttöisiin sähköajoneuvoihin verrattuna.

Tietysti kriittistä tulevaisuuden vaihtoehtoisten polttoaineiden voimansiirrolle on, että sen on säilytettävä tai jopa parannettava Grenadierin suorituskykyä ja kykyjä. Ajoneuvon Built on Purpose -filosofiasta ei tehdä kompromisseja.

Globaalina kemianyhtiönä INEOS tuottaa jo yli 400,000 XNUMX tonnia matalapaineistaarbvedyllä vuodessa. Sen valmistukseen, talteenottamiseen ja turvalliseen varastointiin liittyvällä asiantuntemuksella INEOS on ainutlaatuisessa asemassa vihreän vedyn kehityksen ytimessä. Viimeisenä palapelinä on luoda vetyinfrastruktuuri, joka tukee laajaa käyttöönottoa, ja INEOS kampanjoi lujasti varmistaakseen, että tämä toteutuu.

Maailmanlaajuisesti pyritään nollapäästöihin ja maiden asettamien tavoitteiden saavuttamiseen. Grenadierin takana oleva tiimi tukee täysin tätä tehtävää, ja polttokenno-esittelyajoneuvo on iso askel oikeaan suuntaan.

HUMMER EV GMC:ltä

Toinen kilpailija, vuoden 2022 GMC HUMMER EV, väittää olevansa ensimmäinen superkuorma-auto, joka on kehitetty luomaan uusia polkuja ilman päästöjä. GMC:llä on vahva perusta kuorma-autojen valmistukseen vuodesta 1902 lähtien ja nyt sitä myydään kymmenissä maissa eri puolilla maailmaa. Täysin uudesta kompaktista SUV Terrainista Sierra HD:hen, niiden kuorma-autot ja crossoverit tarjoavat GMC:n tunnusomaisen yhdistelmän intuitiivisia teknologioita.

Jotkin näistä ominaisuuksista ovat saatavilla maastotilassa yhdellä polkimella, käytettävissä Watts to Freedom† ja Bose† Electric Vehicle Sound Enhancement -tekniikalla. HUMMER EV:n maastotila räätälöidään tällaisia ​​off-road-kokemuksia varten. Se on yksi ajoneuvon viidestä ajotilasta ja tarjoaa kaksi valittavissa olevaa jarrutuskalibrointia. Lievä jarrutuskalibrointi on ihanteellinen kahdella polkimella ajoon miedossa, vähemmän teknisessä maastossa. Toinen kalibrointi on One-Pedal Driving, joka on tarkoitettu hitaille nopeuksille, off-road-teknisille skenaarioille. Kehittäjien mukaan tämä antaa kuljettajalle paremman hallinnan vaativissa olosuhteissa.
"One-Pedal Driving mahdollistaa tarkan käsittelyn alhaisilla nopeuksilla maastossa ajettaessa ja kiviryömiessä", Pfau sanoi. "Se yhdistää sähköajoneuvojen propulsiojärjestelmän ja tavanomaisten jarrujen välittömän vääntömomentin hienon hallinnan tuottamaan modulaatiotasoa, joka on enemmän kuin mitä voisimme tarjota kaasu- tai dieselmoottorilla."

GMC HUMMER EV on suunniteltu off-road-petoksi, ja siinä on täysin uusia ominaisuuksia, jotka on kehitetty valloittamaan käytännössä kaikki esteet tai maastot.

"HUMMER EV juhlii sähköisen propulsion suorituskykymahdollisuuksia", Pfau sanoi. "Tämä on kuorma-auto, jota haluat ajaa, koska se tarjoaa suorituskykyä tavalla, jota mikään muu kuorma-auto ei voi verrata, ja sillä sattuu olemaan nollapäästöjä."

GMC HUMMER EV on suunniteltu off-road-petoksi, ja siinä on täysin uusia ominaisuuksia, jotka on kehitetty valloittamaan käytännössä kaikki esteet tai maastot.

Niille teistä, jotka rakastavat musiikkia, HUMMER EV on myös ensimmäinen GMC-ajoneuvo, jossa on Bosen edistynyt sähköajoneuvojen äänenvahvistus. Tämä vakioominaisuus optimoi ohjaamon akustisen ympäristön. Yhdessä tämän äänenparannustekniikan kanssa GMC:n ja Bosen insinöörit kehittivät yhdessä ainutlaatuisia ääniominaisuuksia joillekin HUMMER EV:n käytettävissä oleville ajotiloille.

GMC HUMMER EV: tä ohjaa uuden sukupolven EV-propulsiotekniikka, joka mahdollistaa ennennäkemättömän maastokyvyn, poikkeuksellisen suorituskyvyn tiellä ja mukaansatempaavan ajokokemuksen.

E-Camper LEVC:ltä

Ei 4WD, mutta toinen mielenkiintoinen osallistuminen uuteen sähköiseen matkailuauton kilpailuun. LEVC esitteli kesän aikana ensimmäisen vapaa-ajan ajoneuvonsa, uuden e-Camperin. LEVC:n toimitusjohtajan Joerg Hofmannin mukaan ''Matkailuautomarkkinat kasvavat nopeasti ja vaikka näitä ajoneuvoja käytetään rannikko- ja maaseikkailuihin, joihin usein kuuluu kansallispuistoja ja suojelualueita, ne toimivat edelleen bensiini- tai dieselmoottoreilla.

Perhe surffilaudoilla kävelemässä valtameren rannikolla. Sivukuva onnellisista vanhemmista ja pienestä pojasta märkäpuvuissa kädestä pitäen ja kävelemässä yhdessä hiekkarannalla. Surffauskonsepti

Tämä on suuri konflikti; voimme nähdä muutoksen kuluttajien asenteissa ja kysyntää ympäristöystävällisemmille liikkuvuusratkaisuille, jotka auttavat suojelemaan ja parantamaan ilmanlaatua. Uusi sähköinen, päästötön e-Camper tarjoaa täydellisen ratkaisun ja on hyvin varustettu korkealaatuisilla ominaisuuksilla, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan erilaisia ​​​​asiakkaiden vaatimuksia.

e-Camper-tarjoukset vastaavat ehdottomasti kasvavaan itsenäisen, itsenäisen loman kysyntään, jota on vauhdittanut sekä Covid-pandemia että kestävämmän matkailun etsiminen. LEVC näkee valtavan potentiaalin Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, ja yhteistyössä Wellhouse Leisure*:n kanssa ensimmäiset e-Camper-toimitukset, joiden ohjeellinen listahinta (ilman ALV) on 62,250 73,000 puntaa / XNUMX XNUMX €. Mahdolliset asiakkaat voivat ilmoittaa kiinnostuksensa osoitteessa levc .com/ecamper

VN5:een, LEVC:n uuteen sähköpakettiautoon, e-Camper perustuu samaan puhtaaseen sähköautoon yli 60 mailia** (98 km) ja joustavan kokonaismatkan ollessa 304 mailia (489 km), ja se on suunniteltu niille, jotka haluavat sekä suojata. ja nauttia ulkoilmasta. Sen nollapäästökyky takaa alhaisen carbjalanjäljen ja sen innovatiivisen kantaman laajennusteknologian ansiosta omistajat voivat matkustaa syrjässä, missä latausinfrastruktuuria ei ole tai se on rajoitettu, täysin mielenrauhalla. Samaan aikaan omistajat voivat toimia nollapäästöisessä tilassa, joka sopii ihanteellisesti leirintäalueelle ja jopa syöttää sähköä integroituun sähköiseen minikeittiöön ilman fossiilisia polttoaineita. Katso tämä tila.

Joustavuus ja tila ovat tärkeitä ominaisuuksia. Uusi LEVC e-Camper sisältää makuutilat neljälle, integroidun sähköisen minikeittiön, pop-up-katon (sisältää nukkumapaikat kahdelle) ja keskeisen taitettavan pöydän. Lisäksi asuntovaunussa on toisen rivin penkki, joka taittuu toiseen parivuoteeseen.

Ponnahduskatto luo seisomatilaa sekä oleskelu- että keittotiloihin, ja yksi suuri liukuovi helpottaa oleskelutilaan pääsyä ja sieltä poistumista. Ulkoilua varten, kuten maastopyöräilyyn ja surffaukseen, e-Camper tukee useita patentoituja telineitä. Innovatiivisessa e-Camperissa on myös erottuva ulkomuotoilu, jossa on LEVC:n TX-sähkötaksin inspiroimia tyylimerkkejä, laaja valikoima maalivärejä sekä värilliset puskurit ja kevytmetallivanteet erottuakseen perinteisistä matkailuautojen joukosta.

Mitä vaihtoehtoja meillä on niillä meistä, jotka ovat hyvin kiintyneitä 4WD-ajoneuvoihin, kun halutaan muuttaa ylpeytemme ja ilomme sähköautoiksi? No, monet yritykset tekevät tällä hetkellä tätä kaikkialla Euroopassa. Jotkut näistä yrityksistä ovat hollantilainen Plowers ja puolalainen yritys Innovation AG. Ei ole epäilystäkään siitä, että näille muunnoksille tulee tulevaisuudessa paljon enemmän kysyntää. Olemme äskettäin kiinni puolalaisesta innovaatio AG joilla on muunnos nimeltä Falcon 4×4. Perustettu vuonna 2012 Innovation AG käyttää 300 hv moottoria 500 Nm vääntömomentilla ja 85 kWh akkua. Falcon 4×4 on universaali alusta, jossa on 100 % sähkökäyttö. Falcon 4×4:ssä toteutetut tekniikat ovat valmiita siirrettäväksi mihin tahansa muuhun sähköautomarkkinoilta, mukaan lukien Land Rover Defenderit. Itse koria voidaan muokata vapaasti, ja uusille ajoneuvoille yksilöllisesti toteutetut teknologiat ja olemassa olevista ajoneuvoista tehdyt ekologiset muunnokset.

Tämä tekniikka kehittyy edelleen ja kuten on korostanut Innovation AG ''Aina siitä lähtien, kun ihminen 19-luvun lopulla rakensi ensimmäisen moottoripyörällisen ajoneuvon, sen suunnittelijat etsivät tapaa käyttää sitä vaikeassa maastossa.

Muistakaamme, että 130 vuotta sitten ei ollut asfaltoituja teitä, ei betonoituja valtateitä, huoltoasemia, parkkipaikkoja ja kaikkea infrastruktuuria, jota me edunsaajat niin innokkaasti käytämme tänään".Innovation AG seuraa tietoisesti globaalin autoteollisuuden pioneerien leimaamaa polkua muuntamalla käytettyjä maastoajoneuvoja. Joanne alkaen Innovation AG korosti, että heidän keskusteluissaan on monia etuja, joista osa on keskimäärin kuusinkertainen ylläpitokustannusten aleneminen, kasvihuonekaasujen vähentäminen, melun vähentäminen, jätemateriaalien vähentäminen, eli ei enää suodattimia tai moottoria ja lopuksi yrityksille. ja yksilöille se luo positiivisemman kuvan kaikin puolin. Lisätietoja muuntoprosessista ja kustannuksista klikkaa tästä.

Process