HUOMIO kaikki Overlanderit, Outdoor-harrastajat ja Seikkailijat, meillä on suuria uutisia – vuosien kehitystyön jälkeen Nokian Renkaiden uusi mahtava maastorengas nimeltä OUTPOST AT on juuri tullut markkinoille. Tämä upea uusi All-Terrain osuu kaikkiin ruutuihin ja näyttää myös bisnekseltä. Lue lisää alta.

Laajenna rajojasi

Uusi NOKIAN TYRES Outpost™ AT tarjoaa ylivoimaisen pidon kaikissa olosuhteissa, äärimmäisen kestävyyden ja puhkaisunkestävyyden

Nokian Renkaat kutsuu kuljettajat laajentamaan rajojaan uudella mönkijärenkaalla, Nokian Renkaat Outpost™ AT:lla. Outpost AT on maastoautoille, crossovereille ja kevyille kuorma-autoille tarkoitettu ympärivuotinen rengas, joka tarjoaa turvallisen ja kestävän ajon millä tahansa tiellä – tai maastossa. Outpost AT on valmistettu ominaisuuksista, jotka auttavat kuljettajia selviytymään kovimmista pinnoista, ja se on suunniteltu tekemään työstä tuottavaa ja vapaa-ajan rajatonta. Maailman pohjoisin rengasvalmistaja tulee myymään uutta maastotuotetta kuljettajille ympäri maailmaa. Uusi Outpost-rengasperhe tukee voimakkaasti Nokian Renkaiden kasvutavoitteita tulevina vuosina.

Uusi Outpost AT tarjoaa on- ja off-road-kuljettajille monipuolista ja kestävää ajoa kaikissa olosuhteissa. Sen aggressiivinen kulutuspinta on taottu auttamaan maastoautoja, crossovereita ja pickupeja maastohaasteisiin, ja sitä on vahvistettu Aramid Shield™ -renkaalla – kulutuspinnan alle upotetuilla pistonkestävällä aramidikuidulla, joka tarjoaa äärimmäisen kestävyyden jäykille pinnoille ja tievaaroille. Uudet kulutuspinnan suunnitteluelementit auttavat kuljettajia poistamaan rajoja ja jatkamaan seikkailua missä tahansa maastossa. Kolmihuippuvuoren lumihiutaleella sertifioitu renkaan mukautuva kumiseos tarjoaa mukavan ja varman ajon millä tahansa pinnalla ja säällä kuin talvirenkaat keksijälle.

"Nokian Renkaat tunnetaan syvästä rengasteknologiaosaamisestamme ja monipuolisesta testauksesta, joka auttaa pitämään kuljettajan turvassa myös ääriolosuhteissa", sanoo Nokian Renkaiden tuotekehitysjohtaja Olli Seppälä. "Outpost AT on viimeisin esimerkki tästä sitoutumisesta ja edustaa korkeimman teknologian tarjontaamme maastoautojen ja kevyiden kuorma-autojen kuljettajille. Olemme käyttäneet vuosia tämän renkaan suunnittelussa ja testaamisessa, ja niissä on otettu käyttöön uusia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kestävän ja monipuolisen vaihtoehdon tiellä ja maastossa."

Outpost AT lupaa auttaa kuljettajia pidentämään maastoaan, kestävyyttään ja matkaansa väärennettyjen ominaisuuksien avulla, joiden avulla he voivat seurata seikkailunsa minne tahansa.

Rengasta on saatavana 45 eri kokoa, jotka kattavat 15-22 tuuman kokoalueen, LT-metrisenä ja SUV-versiona.

Laajenna maastoasi

Outpost AT auttaa kuljettajia poistamaan rajoituksensa ja menemään luottavaisesti minne heidän matkansa vaativat, mikä vahvistaa tiellä ja maastossa elämyksiä ylivertaisen pidon ansiosta kaikissa ajo-olosuhteissa.

Nokian Renkaiden Outpost AT:ssa on erityinen 3D-pintakuvio, joka auttaa renkaita menestymään haastavissa olosuhteissa. Renkaan uusi kulutuspintakuvio heijastaa maaston monimuotoisuutta, johon se on suunniteltu, parantaen pitoa ja ajettavuutta kaikilla pinnoilla kuumasta asfaltista pehmeään mutaan. ja lumesta urautunutta soraa.

Summit Sidewalls – huiput renkaan sivuseinien yläosassa – tarjoavat lisäpitoa, kun rengas uppoaa pehmeille pinnoille, ja tarjoavat esteettisesti näyttävän muotoilun, joka symboloi renkaan kuljettajien kestäviä tavoitteita. Olkapäät vahvistavat renkaan tukevaa pitoa kohdassa, jossa sivupinnat kohtaavat kulutuspinnan kuvion.

Canyon Cuts muodostuu 3D kulutuspinnan ja hartioiden leikkauskohdassa, mikä antaa kuljettajille mahdollisuuden kokea lisäpitoa, kun he kohtaavat arvaamattomia pintoja. Ja näihin pintoihin kuuluu lunta ja sohjoa – Outpost AT on sertifioitu kolmen huippuvuoren lumihiutaletunnuksella. Uusi Outpost AT on suunniteltu yhdistämään ympärirenkaan monipuolisuus ja talvikäyttöominaisuudet.

"Järkeiden ajoneuvojen kuljettajat haluavat nauttia seikkailuistaan ​​ja palata turvallisesti kotiin, olipa heidän kohtaamistaan ​​haasteista riippumatta", Seppälä lisää. ”Loimme Outpost AT:n viihtymään mudalla, lumella, soralla ja asfaltilla, koska pito ja pito eivät vain vähennä rajojamme; ne auttavat meitä rikkomaan rajojamme ja nauttimaan matkoistamme."

Laajenna sitkeyttäsi

Outpost AT on varustettu teknologialla, joka suojaa kuljettajia vaativimmissakin ympäristöissä.

Aramid Shield™ -teknologia antaa renkaalle äärimmäisen kestävyyden ja puhkaisun kestävyyden. Renkaan kulutuspinta ja sivuseinät on suojattu erittäin vahvoilla aramidikuiduilla, jotka ovat samaa materiaalia, jota käytetään luodinkestävissä liiveissä ja ilmailuteollisuudessa. Kulutuspinnan alle upotettu aramidi auttaa suojaamaan epätasaisen maaston ja tien vaarojen aiheuttamilta renkailta, kun taas se vahvistaa sivuseiniä estämään kuoppien ja muiden esteiden aiheuttamat räjähdykset.

Koko kulutuspinnan kuviossa sorasuojat tehostavat Outpost AT:n puhkeamissuojaa. Ne vahvistavat renkaan syvien urien pohjaa, suojaten kiviseltä maastolta ja sallien renkaan mukavan tunkeutua jylkien pintojen läpi.

Outpost AT:n tukeva rakenne tukee suurta kantavuutta ja tekee renkaasta ihanteellisen vaihtoehdon raskaaseen työhön ja vapaa-aikaan, tiellä tai maalla.

"Outpost AT on yksi kovimmista koskaan valmistamistamme renkaista", Seppälä toteaa ylpeänä. "Se on tarpeeksi aggressiivinen tarjoamaan äärimmäistä kestävyyttä Aramid Shield™ -tekniikan ansiosta ja tarpeeksi hienostunut tarjoamaan mukavuutta matkan varrella."

Pidennä matkaasi

Outpost AT tarjoaa korkeat kilometrimäärät räätälöidyn kulutuspinnan ansiosta, jonka maisema on taottu suojaavilla ominaisuuksilla.

Kanjonin syvä kulutuspinnan kuviointi ylittää edeltäjän Rotiiva AT:n syvyyden 1,5 mm:llä ja LT-metristen versioiden 2,5 mm:llä. Syvennetty kulutuspinta, 11,5 mm ja LT-koot 15 mm, pidentää Outpost AT:n käyttöikää ja vahvistaa sen kykyä hallita vaikeaa maastoa.

Kuljettajat voivat nauttia polttoainetehokkuudesta kestävän ja kestävän kumiseoksen ansiosta, joka on suunniteltu minimoimaan vierintävastusta ja pitämään päästöt alhaisina. Kestävän kehityksen globaalina johtajana Nokian Renkaiden tuotteista yli 90 prosenttia kuuluu alhaisimpiin vierintävastuskategorioihin.

Kolmiulotteinen lamellointi auttaa Outpost AT:tä taistelemaan lumen, sohjoen ja seisovan veden kanssa, mikä pidentää matkoja vaikeissa olosuhteissa. Ja vakautustuet ja uranostimet antavat renkaalle vankan rakenteen, mikä antaa kuljettajille mielenrauhan heidän suunnistaessaan pitkiä matkoja vaikeilla pinnoilla.

Kuten aina, Nokian Renkaat auttaa kuljettajia tietämään tarkalleen kuinka paljon kulutuspinnan käyttöikää on jäljellä. Sen patentoitu Driving Safety Indicator, joka on saatavilla kaikissa Nokian Renkaiden uusimman sukupolven tuotteissa, näyttää selkeästi käytettävissä olevan kulutuspinnan prosenttiosuuden, jotta kuljettajat tietävät, milloin on aika ostaa seuraava sarja.

”Uusi Outpost AT on fiksu valinta, jonka avulla kuljettajat voivat nauttia renkaan eduista pitkään. Kestävyyttä ei määrittele vain tämän päivän haasteiden kestäminen, vaan myös luottamus siihen, että rengas selviää huomisen esteistä”, Seppälä päättää.

Nokian Renkaiden Outpost AT:

Laajenna rajojasi

 • Laajenna maastoasi
 • Outpost AT auttaa kuljettajia poistamaan rajoituksensa ja menemään luottavaisesti minne heidän matkansa vaativat.
 • Lisäpitoa pehmeillä pinnoilla renkaan Summit-sivuseinämistä ja olkapäästä
 • Canyon Cuts on suunniteltu tarttumaan arvaamattomiin pintoihin
 • Kolmen huippun vuoren lumihiutalemerkki, joka sertifioi renkaan, on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, myös talviolosuhteissa
 • Erityinen 3D-kuvio, joka on suunniteltu menestymään kaikissa olosuhteissa

Laajenna sitkeyttäsi

 • Outpost AT on varustettu teknologialla, joka suojaa kuljettajia vaativimmissakin ympäristöissä.
 • Äärimmäinen kestävyys ja pistonkestävyys Aramid Shield -tekniikan ansiosta
 • Miellyttävää kestävyyttä Gravel Guardsilta, jotka auttavat renkaita vetämään itsevarmasti kivisillä ja uraisilla teillä
 •  Tukeva rakenne, joka tarjoaa korkean kantavuuden

Pidennä matkaasi

 • Outpost AT tarjoaa korkeat kilometrimäärät räätälöidyn kulutuspinnan ansiosta, jonka maisema on taottu suojaavilla ominaisuuksilla.
 • Kanjonin syvä kulutuspintakuvio, joka kulkee maastossa kymmeniä tuhansia kilometrejä
 • Polttoainetehokkuus kestävästä ja kestävästä kumiseoksesta, jolla on alhainen vierintävastus
 • 3D-lamellit taistelemaan lumen ja seisovan veden kanssa
 •  Tukeva matka vakaustukien ja uranostimien ansiosta
 • Nokian Renkaiden patentoitu Driving Safety Indicator näyttää selvästi, kuinka paljon kulutuspintaa on jäljellä

Innovaatiot:

Äärimmäinen kestävyys. Aramidikilpi: Puhkaisunkestävät aramidikuidut on upotettu kulutuspinnan alle ja kauttaaltaan sivuseiniin, mikä tarjoaa äärimmäisen kestävyyden kuoppia, tievaaroja, epätasaista maastoa ja off-road-esteitä vastaan

Ylivoimainen pito. 3D kulutuspinnan kuvio: Nokian Renkaat Outpost AT:n monipuolinen kulutuspintakuvio mahdollistaa renkaan menestymisen millä tahansa pinnalla, mudasta hiekkaan, lumesta kuivaan asfalttiin.

Ylimääräinen pito. Summitin sivuseinät: Vuorenhuippujen yläpuolella sivuseinät yhdistyvät olkapäiden loviin, jotka tarjoavat tukevan sivuttaispidon pehmeillä pinnoilla ja edistävät renkaan aggressiivista mentaliteettia.

Parannettu pistosuojaus. Soravartijat: Kulutuspintahihnan vahvistukset mahdollistavat renkaan mukavan ja luotettavan navigoinnin kivisillä, urallisilla teillä.

Luotettava pito. Kanjonin leikkaukset: Olkapäiden lovien ja kulutuspinnan kuvion leikkaamisessa X:n muotoiset urat auttavat renkaan pidon arvaamattomissa pinnoissa.

Kolmen huipun vuoren lumihiutale: Joka sään kulutuspinnan seos tarjoaa turvallisen ajoratkaisun, mukaan lukien talviominaisuudet.

Lisää turvallisuutta. Ajoturvallisuuden ilmaisin: Kuljettajat tietävät aina, kuinka paljon kulutuspintaa on jäljellä tämän renkaan kulutuspinnan patentoidun ominaisuuden ansiosta.