Hei ihmiset ja tervetuloa vuoden 2021 viimeiseen numeroomme. Kun lähestymme lomakautta, toivomme, että voitte istua alas ja lukea tämä lehden uusi puskurinumero (muistakaa tutustu uuteen Awesome Destinations #1 Iceland -lehden liitteeseen myös). Tällä numerolla on saksalainen teema, kun katsomme taaksepäin Abenteuer & Allrad Expo, joka lopulta pidettiin lokakuussa ja jossa TURAS tiimi esillä tänä vuonna. Opimme Saksan johtavasta Land Rover Clubista, selvitämme, mitä liittyy maa-ajoneuvosi toimittamiseen kaikkialle maailmaan Overlander Shippingin avulla Hampurissa. Jos olet matkalla pari vuotta ja aiot palata Saksaan, on tärkeää, että lapsesi voivat pysyä saksan opetussuunnitelmassa tai jatkaa saksan kielen opintojaan ja ainutlaatuista etäopiskelukoulua Schul Expert -Deutsche Fernschule tarjoaa näitä palveluita maanpäällisten perheiden lapsille. Tiimi baijerilaisessa yrityksessä Offroad Monkeys jakavat kokemuksensa syksyn Abenteur & Allrad -messuilla kanssamme, ja katsomme myös omaa messumatkaamme, 3000 km:n matkaa Nokian Renkaiden Rockproof-renkaillamme. Toinen tämän numeron teema on ekoteknisten ajoneuvojen vallankumous ja COP26:n jälkeiset muutokset, jotka ovat tulossa autoteollisuuteen. Tutkimme, mitä jotkut näistä muutoksista merkitsevät ajoneuvojen valmistajille ja kuljettajille tulevaisuudessa. Tutustumme jännittävimpiin tällä hetkellä tuotannossa oleviin ja suunnitteilla oleviin sähkö- ja ekoteknologia-ajoneuvoihin sekä paljon muuta. Haluamme toivottaa kaikille lukijoillemme, brändikumppaneillemme ja yhteistyökumppaneillemme oikein hyvää joulua sekä rauhallista ja menestyksekästä vuotta 2022. Pitäkää huolta kaikista, hyvää lomaa.
- TURAS joukkue.