Osana Land Roverin rakentamista ja seuraamalla neuvoja ja ohjeita euro4x4parts Asensimme vihdoin ilmasäädettävät Air Lift 1000™ -ilmajouset. Ne on suunniteltu taka- ja/tai etujousituksiin. Koska meillä on runsaasti painoa ajoneuvon takana, ja kattoteltta, jonka asensimme turvatyynyihin Landyn takaosaan. Tarjoaa jopa 1,000 XNUMX paunaa. Kuorman tasauskapasiteetin* ansiosta Air Liftin turvatyynysarjat tarjoavat paremman turvallisuuden ja mukavuuden, kun kannat raskasta kuormaa.

Toimittaja: euro4x4partsJokainen sarja sisältää kaiken, mitä tarvitset järjestelmän asentamiseen, yleensä noin 2 tunnissa tai vähemmän. Asennus on melko yksinkertaista, ja lataamme asennuksesta videon tulevien viikkojen aikana. Muista noudattaa annettuja ohjeita. Pari asiaa, jotka erottuivat meistä, ovat seuraavat. Poista musta korkki ja rullaa sylinteriä ylöspäin varren päätä kohti, jotta ilma poistuu mahdollisimman paljon. Asenna musta korkki takaisin varteen, rullaa sylinteri auki ja taita sylinteri hot dog -pullan muotoon. Asenna sitten suojus jousen alaosaan sylinterin ja alemman jousen kiinnityksen väliin. Air Lift 1000:n käyttöohjeen mukaan tee-ilmalinjan asennus on suositeltavaa, ellei ajoneuvon paino vaihtele puolelta toiselle ja kuorman tasaamiseksi tai akselin vääntömomentin siirron kompensoimiseksi kilpasovelluksessa tarvitaan epätasaisia ​​paineita.

Tässä tapauksessa käytetään kahta lentoyhtiötä. Kun kohdistat letkuja, ole varovainen, jotta ilmaletku ei sula, ja pidä se vähintään 8” etäisyydellä pakojärjestelmästä. Jätä myös riittävästi ilmajohtoa löysäksi, jotta asennus ei rasittuisi akselin liikkeiden aikana. Sinun on päätettävä mihin haluat täyttöventtiilin sijoitettavan, osa valitsee ajoneuvon kyljen, meille sijoitimme sen takapoikkipalkin päälle. Täytä ilmajouset 30 PSI:iin ja tarkista kaikki liitännät vuotojen varalta. Kaikki vuodot on eliminoitava ennen ajoneuvon tietestausta. Tämä on ollut täydellinen jousitusratkaisu meille Defenderissä, joka antaa meille nyt paljon enemmän tasapainoa lastattaessa tiellä.