Telttaperävaunuilla/perävaunuteltoilla on monia etuja, joista yksi näkyvimmistä on kyky pysäköidä se ylös, pystyttää se ja silti pystyä siirtämään ajoneuvoasi mahdollisesti lähtemään kiertoajelulle paikalliselle alueelle. Perävaunuteltat ovat tietysti myös paljon suurempia ja mukavampia kuin maanpinnalliset teltat ja voivat tarjota paljon enemmän asuintilaa kuin kattoteltat. Yhdessä kestävän perävaunun kanssa telttaperävaunut ovat loistava vaihtoehto Overlanding- ja 4WD-retkille. Saksalainen CAMPWERK on yksi tunnetuimmista korkealaatuisten telttaperävaunujen valmistajista Euroopassa. Yrityksen lippulaivatuote on ja on aina ollut telttaperävaunu, joka on rakennettu sekä maantiellä että vankkana off-road-versiona. CAMPWERKin telttaperävaunut perustuvat australialaiseen tyyppiin; on helppo asentaa ja ne ovat todella loistava vaihtoehto maantieretkille.

CAMPWERK tarjoaa kaksi vaihtoehtoa näihin telttoihin, "Economy"-version ja suuremman "Family"-version, joka tarjoaa tilaa suuremmalle perheelle. Telttaperävaunujärjestelmässä on laaja valikoima lisävarusteita, mukaan lukien telttakeittiö, joka voidaan kiinnittää takaluukkuun tai käyttää itsenäisesti, lämmittimet, kerrossängyt, säilytysjärjestelmät, pyörätelineet ja paljon muuta.


Kun matkustat maissa, joissa tieolosuhteet ovat huonot ja ajat mönkijällä, voit valita CAMPWERKin off-road-telttaperävaunun. Rungossa on erityisen vahva rakenne ja se on valmistettu kokonaan kevyestä alumiinista ja lujista ruostumattomasta teräksestä.

CAMPWERKin maastoperävaunu painaa vain n. 300 kg tyhjänä kevyen alumiinirakenteen ansiosta. Koska suurin sallittu kokonaispaino on 1.5 tonnia, voit lastata perävaunuun jopa 1.2 tonnia. Perävaunun offroad-versio sopii visuaalisesti täydellisesti maastoajoneuvon ulkoasuun karkeiden MT-renkaiden ja lujatekoisten ja järeiden alumiinisten lokasuojainsa ansiosta. Lokasuojan rakenne soveltuu ja riittävän vahva kuljettamaan turvallisesti kuormia, kuten bensiini- ja vesikanistereita tai kaasupulloja.