No, numero 20 on täällä ja tämä on vähän virstanpylväs joukkueelle TURAS. Tunnustuksena tämän 20. numeron julkaisemisesta ajattelimme, että käytämme tilaisuutta katsoaksemme taaksepäin 20 kiertuepaikkaa, jotka olemme aikaisemmin käsitelleet aikakauslehdessä ja jotka ovat todella kiinnostaneet meitä. Tämä ongelma koskee myös Land Rover Defender -rakennuksen valmistumista, ja voimme iloksemme ilmoittaa myös, että ajoneuvo on esillä klo. Abenteuer and Allrad 2021 21-24 lokakuuta. Voit oppia lisää näyttelystä ja joistakin siellä näytteilleasettavista kumppaneistamme sivulta 132. Saamme pienen esikatselun upouudesta Hardshell -teltasta, joka tulee pian Australian innovaattoreilta. DARCHE. Onko sinulla useampi kuin yksi rengaspaketti ajoneuvoosi? Oletko varma, että tallennat ne oikein ja teet kaikkesi säilyttääksesi ne mahdollisimman pitkään, jos et, tutustu Nokian Renkaiden asiantuntijoiden renkaiden hoitoon liittyvään ominaisuuteen sivulla 62. Katsomme taaksepäin Australian jossa Englannin Cornwallin kaivostyöläiset vietiin auttamaan louhimaan kultaesiintymiä tällä uudella rajalla. Tarkastelemme joitain uusia lisävarusteita CTEK Kannettava laturi ja joitakin uusia lisäyksiä Defenderin jousitukseen Euro4x4parts. Saksa Yritys Offroad Monkeys ovat laajentaneet Land Roversin laadukkaiden varaosien valikoimaa ja tarjoavat nyt myös korkealaatuisia vaihtosaranoita Mercedes G-luokkaan, nämä uudet saranat tuodaan markkinoille Abenteuer and Allrad. Tarkastelemme myös joitain etuja teltatrailereiden käyttämisestä kiertomatkoilla ja opimme joistakin CAMPWERKin tarjoamista vaihtoehdoista. Ystävämme Funki Adventuresissa ovat juuri hankkineet uuden Jeep Gladiator -laitteen, ja voit lukea lisää sivulta 226. Tarkastelemme 5 parasta leirintäruokia Petromaxilta, jotka tekevät jokaisesta retkeilyateriasta nautinnon ja paljon muuta. Toivomme, että pidät tästä ongelmasta.