Sinä pystyt lisätietoja tästä laatikkojärjestelmästä että tilaa se suoraan Mobile Storage Systems -verkkokaupasta.

Vuosien varrella olemme tietoisia siitä, että varastointi ja retkeilymatkoihin valmistautuminen voivat olla pelottavia tehtäviä etenkin silloin, kun yritetään päättää, mitä ottaa mukaan, mihin laittaa se ja mikä tärkeintä, kuinka löytää se nopeasti, kun sitä tarvitaan kiireessä. Liian monet huonot kokemukset ovat auttaneet meitä hienosäätämään sitä, minkä uskomme nyt tekevän 4WD-leirintämatkoistamme paljon nautinnollisemman, mukavamman ja toimivamman kokemuksen, vaikka parannettavaa on aina. Säilytysratkaisuissamme on nyt käytetty pääasiassa korkealaatuisia, pölytiivisiä ja kevyitä Aluboxeja sekä säilytyslaatikkojärjestelmää 90 -luvun takaosassa. Viime vuosina olemme käyttäneet kotitekoista puulaatikkojärjestelmää, jossa on liukusäätimet ja merimatto tarjoaa suojatun suojan.

Osana TURAS Land Rover -rakenteella voimme iloisena todeta, että olemme päivittäneet potkulaatikkojärjestelmään, joka myös vain näyttää liiketoiminnalta. Älä nyt ymmärrä minua väärin, kotitekoinen laatikkojärjestelmä teki työn jonkin aikaa, mutta muutaman vuoden kuluttua se alkoi tarttua ja hajota ja se oli vaihdettava. Joten, kun on tehty paljon tutkimuksia ja lopulta liitetty Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan Mobile Storage Solutions -ratkaisun kanssa, meillä on nyt mielestämme täydellinen ratkaisu, joka sopii tarpeisiimme.

Esittelyssä näyttävä Superline-laatikko.

Mobile Storage Systems Superline -laatikko on varustettu erittäin raskailla, täydillä jatkojousilla, joiden paino on 160 kg. Tämä tarkoittaa, että näissä laatikoissa on tasainen liukujärjestelmä, joka on rakennettu kestämään ajan. Laatikon poikki on sijoitettu tukipalkit, joiden avulla raskaita pyydyksiä voidaan säilyttää laatikon päällä vaikuttamatta laatikon toimivuuteen. 42 kg: n painoinen Superline on myös suunniteltu vahvistetulla laatikkopohjalla, joka lisää laatikon jäykkyyttä, lisää sen lujuutta ja luotettavuutta. Tämä voi olla tärkein muille tuotteille tarvittaessa. Lisäksi on kaksi reikää, joihin voit kiinnittää riippulukot turvallisuuden ja mielenrauhan lisäämiseksi. Siirtymä sisältää lukittavan 'Space Saver Doorin'. Tämä luo erittäin hyödyllisen tilan laatikon viereen sekä laatikon, joka mahtuu takaovelle eikä häiritse ovimekanismia. Meille, joilla on mukana paljon kameralaitteita matkoilla, tämä lisää turvallisuutta ja mielenrauhaa.

Laatikkojärjestelmän asentaminen on helppoa, kun tavallisissa laatikkojärjestelmissä on esiasennetut kuusikulmaosat. Tämä tarkoittaa, että ei enää ole pyöriviä pultteja, joiden seurauksena laatikon voi asentaa vain yksi henkilö. Mobile Storage Systems -tiimi voi myös muokata laatikoitasi. Valitsimme punaisen ja mustan värin, jotka mielestämme näyttävät yritykseltä.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat; vahva MIG -hitsausrakenne ja täysi jatke Accuride -kuulalaakereilla, lisätietoja mitoista antaa Mobile Storage Systems -tiimille ja he antavat sinulle asiantuntija -apua. Raportoimme seuraavassa numerossamme siitä, kuinka edistymme uuden laatikkojärjestelmän kanssa, mutta yksi asia on varma, että se on varmasti valtava parannus menneisyyden suhteen.

Lähes kaksikymmentä vuotta sitten perustettu Mobile Storage Systems on ollut markkinajohtaja korkealaatuisissa, käsin rakennetuissa Land Rover Defender and Discovery -tallennus- ja suojaustuotteissa. Mobile Storage Systems tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia järjestelmiä, jotka kaikki on viimeistelty erittäin korkeatasoisesti.