Siitä lähtien kun asetimme Discoverer® STT PRO -muta -alueet Defenderin päälle viimeisessä jaksossa, huomasimme, että ne ulottuivat hieman ajoneuvon vakiovarusteiden ulkopuolelle. Kuten kävi ilmi, tieliikenneviranomainen ilmoitti meille, että ne eivät olleet tielainsäädäntöä ja että meidän oli asennettava uudet soihdut, jotka olivat leveämpiä ja peittivät uudet renkaat kokonaan.

Jokaisessa maassa on erilaisia ​​sääntöjä ulkonevien renkaiden suhteen, joten on parasta tarkistaa lainkäyttöalueesi säännöt ennen uuden kumin lisäämistä nelivetoosi. Ollakseni rehellinen, emme halunneet laittaa soihdut, jotka olivat liian leveitä, koska emme vain pidä siitä. Joka tapauksessa tilasimme uusia mattamustia Bearmachilta ja ne kattavat nyt STT -ammattilaiset. Meidän on suoritettava testi kirjoittaessamme, mutta luotamme siihen, että kaikki hyväksytään. Lisätietoja Bearmachin pyöräkaarien valinnasta, Klikkaa tästä.