Meillä on ollut muutama eri kattotelinejärjestelmä Defenderissä, mutta niistä puuttui tilaa, ja erilaisten vaihteiden kiinnittäminen voi olla vaikeaa ja myös vaikeaa konfiguroida uudelleen, kun meillä oli muuttuvia vaatimuksia siitä, mitä meidän täytyi kantaa katolla. Siksi jotkut uuden kattotelineen vaatimuksistamme sisältävät tallennuskapasiteetin, helpon kokoonpanon ja monenlaiset kokoonpanovaihtoehdot, helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden, tämä kaikki mielessä ja Phillin ja tiimin kanssa tehdyn tutkimuksen ja kuulemisen jälkeen APB Trading Ltd päätimme, että Eezi-Awn K9 kattotelineet ja tarvikkeet vastasi täydellisesti kaikkia vaatimuksiamme.

K9 kattotelinejärjestelmä Etelä -Afrikan yhtiöltä Eezi-Awn edustaa huipputeknistä edistystä retkikuntatyylisessä kattotelineiden suunnittelussa.

Kaikki K9-kattotelineet on suunniteltu ja valmistettu Eezi-Awnin omassa tuotantolaitoksessa, ja heillä on yli 36 vuoden kokemus kattotelineiden suunnittelusta retkikunta- ja maamarkkinoille ympäri maailmaa, Eezi-Awnin tiimi tietää, mitä telineessä tarvitaan. mitkä ominaisuudet auttavat ottamaan sen uudelle tasolle.

Yksi asia, joka näkyy heti K9 -järjestelmässä, on se, että järjestelmä on ohuempi, vahvempi, toimivampi, aerodynaamisempi ja kestävämpi kuin muut markkinoilla olevat järjestelmät. Matalan profiilin ulkonäkö on hyvin erottuva ja mallit ovat hyvin harkittuja ja helppoja ymmärtää ja asentaa.

Eezi-Awn valmistaa tällä hetkellä 4 erityyppistä telinettä, Toyota Revo -järjestelmä, Ford T6/7 -malli, universaali '' jalkatyyppi '' ja `` irrotettava jalkatyyppi '', mikä tekee k9-telineen irrottamisesta erittäin helppoa jättäen vain jäljet ​​ajoneuvoon.

Suunnitteletpa vakavaa retkikuntaa, perhematkaa, ulkoiluretkeä tai haluat vain auton näyttävän osalta, K9 -telineen pitäisi olla valintasi.

Järjestelmän mukana tulee laaja valikoima lisävarusteita, mukaan lukien Alu-laatikko Aluboxien kiinnittämiseen ajoneuvoosi pienellä vaivalla ja erittäin turvallisella kiinnityksellä, pöytätelineeseen kiinnitettävä kiinnike, joka sopii erittäin viileään Eezi-Awn K9 metallipöytä, The Jerry tölkin pidike,suihkuvarsi , vararenkaan pidike ja paljon muuta.

Järjestelmän hieno asia on sen modulaarisuus, jonka ansiosta se voidaan helposti ja nopeasti konfiguroida sen mukaan, mitä seikkailuja olet suunnitellut, järjestelmässä on yli 30 modulaarista lisävarustetta ja suhteellisen suuri määrä mahdollisia kokoonpanoja. Ja kuten kaikki Eezi-Awn-tuotteet, nämä järjestelmät on rakennettu kestämään. Näet Eezi-Awn K9-telineen useilla lisävarusteilla TURAS Landrover rakentaa ominaisuusvideon muualla tässä ominaisuudessa.

Nämä järjestelmät ovat saatavilla ympäri maailmaa ja ovat saatavilla Isossa -Britanniassa kautta APB Trading Ltd: n retkikuntaportaalin verkkokauppa osoitteessa https://www.expedition-equipment.com/ Ota yhteyttä Philliin ja hänen tiimiinsä APB: ssä saadaksesi järjestelmän esittelyn ja neuvoja suunnitelluille seikkailuillesi sopivasta kokoonpanosta.

- Eezi-Awn K9 pöytäliukumäki on kevyt ja valmistettu teräksestä ja on musta jauhemaalattu. Sarjan mukana tulee pidike ja kiinnityspultit. Pöytä mahtuu kattotelineen alle ja liukuu siististi kiskoihin, jotka kiinnittävät sen paikalleen. Tämä kokoonpano varmistaa, että leirintäpöytäsi on aina nopeasti ja helposti saatavilla, ja se käyttää hyvin kattotelineiden alla olevaa tilaa, joka muuten todennäköisesti tuhlaa tilaa.

- Eezi-Awn K9 kattoteline AluBox-kiinnike on turvallinen tapa kiinnittää AluBox K9 -kattotelinejärjestelmään. Tämän pikakiinnitysjärjestelmän avulla voit kiinnittää kattavasti eri kokoisia alumiinilaatikoita kattotelineeseesi ilman, että se kiinnitetään tai kiinnitetään paikoilleen, ja mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn alumiinilaatikoihisi ja niiden sisältöön. erilaisia ​​Alu-Box-malleja, yhteensopivia kokoja ovat 42L, 60L, 67L, 73L, 74L, 115L ja 120L.

 

Eezi-Awn K9 yksittäinen Jerry-tölkin haltija. Tämä ainutlaatuinen lukittava rakenne sisältää yhden 20 litran purkkipurkin ja taittuu litteäksi 60 mm korkeaksi tasapakkaukseksi matkoilla ilman Jerry -tölkkiä. Toinen hyvin harkittu, hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen lisävaruste K9 -kattotelinejärjestelmään.

Eezi-Awn K9 suihkuvarsi - K9 -kattotelinejärjestelmän kokoontaitettava suihkuvarren lisävaruste ulottuu 650 mm kattokattojesi ohi ja napsahtaa vain päälle ja pois. Sitä voidaan käyttää telineen takana tai sivulla, ja se on toinen monipuolinen K9 -kattotelinejärjestelmän moduuli.