Tiesitkö, että puskuri ilmestyi ensimmäisen kerran ajoneuvoon jo vuonna 1897. Keksi amerikkalainen George Albert Lyon. Hän kehitti 1930-luvulla myös vararenkaiden metallirengaspäällysteen, valmisti muovi- ja metallivalkoseinät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut renkaat ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut renkaat. Ensimmäinen iskujen absorboimiseksi suunniteltu puskuri ilmestyi vuonna 1901, se oli valmistettu kumista ja patentoitu jo vuonna 1905, asiat ovat varmasti menneet pitkälle siitä lähtien.


Olemme purrut luodin ja aiomme lisätä vinssin 90: een, vuosien ajan olemme välttäneet vinssin asettamisen, koska emme halunneet lisätä suurta vinssipuskuria ajoneuvon etuosaan, lähinnä ylimääräisen painon vuoksi. Vältimme myös teräsrungon puskurin kiinnittämistä, koska emme pitäneet monien markkinoilla olevien Defender-vinssipuskureiden ulkoasusta.

Olemme myös päässeet ilman vinssiä vuosien ajan, vaikka viime aikoina olemme joutuneet hieman vaivautumaan useammalla kuin yhdellä kertaa ja totuus tiedetään, elämä olisi ollut helvetin paljon helpompaa, jos meillä olisi vinssi päällä aluksella. Paljon tästä tulee todella siihen, mihin käytät ajoneuvoa, jotkut ihmiset pukeutuvat eikä mihinkään mennä. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi menimme Bearmach Tubular A Frame -vinssipuskurin kanssa, johtui siitä, että se ei ollut liian aggressiivinen ja itse asiassa näyttää hyvältä. Landyn malli on ilmastoimaton malli, voit myös saada version, joka sopii ilmastoiduille puolustajille, jos et ole varma, anna Bearmachille huuto ja he asettavat sinut suoraan. Mutta on olemassa myös useita muita syitä, miksi puskuri on hyvä lisä ajoneuvoosi, ja joitain näistä on. Ensinnäkin puskurin avulla voit asentaa vinssin, myös puskurit estävät ajoneuvosi etuosan vaurioitumisen matalalla nopeus kaatuu.

Jos asut maassa, jossa on paljon villieläimiä, esimerkiksi Afrikan mantereella tai Australiassa, jossa kengurut voivat olla todellinen vaara takamaalla, vahva puskuri on välttämätön. Puskurit ovat myös käteviä kiinnittämään ylimääräisiä jälkimarkkinavaloja tai CB-antennia viestintään, niitä voidaan myös käyttää kiinnittämään lippu tai lipputanko, jos sinun on haettava alueesi lentämällä kalloasi ja sääriluutasi suosikkileirintäalueellasi.

Uskomme, että tämä Bearmach Tubular -puskuri sattuu näyttämään upealta ja tuo pienen hymyn kasvoillemme, me rakastamme sitä.