Kuuluisa saksalainen näyttely on lykätty toisen kerran Coronavirus-pandemian vuoksi, ja sen on nyt tarkoitus tapahtua 21. – 24. Lokakuuta 2021 Bad Kissingenissä

Ensimmäistä kertaa yli 20 vuoden historiansa aikana ABENTEUER & ALLRAD näyttely järjestetään myöhään syksyllä. Näyttely oli jo ajoitettu päivämäärään heinäkuun lopulla hallituksen nykyisten ohjeiden mukaisesti.

Lykkääminen johtuu epävarmasta tilanteesta Covid-19: n ympäristössä. Maastomessut eivät tapahdu vaihtoehtoisena päivänä heinäkuun lopussa, mutta määräysten mukaisesti päivämäärät ovat nyt ensimmäistä kertaa syksyllä 21.10. - 24.10.2021.

Järjestäjän, pro-log GmbH: n toimitusjohtaja Marion Ripberger kertoo: "Valitettavasti ei ole vielä selvää, milloin messut ja suuret tapahtumat sallitaan järjestää uudelleen. Onko näin jo heinäkuun lopussa, on ainakin kyseenalainen nykyisten säännösten sekä kävijöiden ja näytteilleasettajien terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi aina etualalla. Siksi meidän on annettava selkeyttä ja suunnitteluvarmuutta sekä näytteilleasettajillemme että vierailijoillemme, ja näistä syistä olemme päättäneet lykätä näyttelyä uudelleen, tällä kertaa lokakuussa.
Osastojen ja avotilojen ulkoilmatapahtuman jo käyttöönotetut kattavat turvallisuus- ja hygieniamuutokset mukautetaan jatkuvasti viimeisimpään kehitykseen, ja ne toteutetaan tietysti myös lokakuussa. "

Yli 350 kansainvälistä näytteilleasettajaa ja kävijää ympäri maailmaa, ABENTEUER & ALLRAD on vuoden tärkein off-road-tapahtuma. Nelipyörävetoiset pitkän matkan matkamessut, jotka edustavat maasto- ja matkailuautomaailman koko kirjoa. Tärkeimmistä 4 × 4-tuotantoajoneuvoista mönkijöihin, mönkijöihin ja lava-autoihin retkikuntaan ja autiomaalle, leiriläisiin ja kuorma-autoihin

Lisäksi tarjolla on kaikenlaisia ​​varaosia ja tarvikkeita, telttoja ja telttarakenteita sekä paljon asuntovaunu- ja matkavarusteita. Ja uutta kehitystä ja innovaatioita, jotka ulottuvat sähkömoottorin kentälle. Ja tietysti ABENTEUER & ALLRAD CAMP AREA, yksi maailman suurimmista ja näyttävimmistä pitkän matkan tapaamisista.

"Pidän lykkäämistä lokakuuhun johdonmukaiseksi ja loogiseksi päätökseksi ja toivomme näytteilleasettajien ja vierailijoiden ymmärrystä. Yhdessä heidän kanssaan odotamme menestystä ABENTEUER & ALLRAD syksyllä 2021 ”, sanoo tiedottaja Thomas Schmitt.

ABENTEUER & ALLRAD - Off-Road-messut -
instituutio. legenda. kultti.