Osana Land Rover -rakennushanketta tavoitteena oli aina yrittää pelastaa mitä voimme ja käyttää osia ja esineitä järjen puitteissa. Tällöin voimme säästää muutaman bobin ja myös hallita paremmin projektin hallintaa.

Arvioidessamme Land Roveria tiesimme, että osissa oli jonkin verran pinnan ruostetta, ja uskoimme voivamme herättää ne takaisin elämään käsittelemällä niitä tietyillä ratkaisuilla, tietysti oli muitakin osia, jotka olivat liian kaukana ja joita ei voitu säästää. Yksi tuotteista, joita emme olleet aiemmin käyttäneet, mutta joista olemme saaneet erittäin myönteisiä arvosteluja, oli Evapo-Rust. Saimme Colinille Iso-Britannian Big Brandingiltä ja selitimme suunnitelman suunnitelman kanssa ja hän oli heti aluksella. Sovittiin, että käytämme Evapo-Rustia ruosteen ongelman ratkaisemiseen ja levitämme sitten DINITROL-onteloa ja pohjavettä.

Ensimmäisenä tehtävänä oli poistaa osat, jotka halusimme palauttaa ja käsitellä Evapo-Rustilla. Yksi Evapo-Rustin käytön tärkeimmistä nähtävyyksistä oli se, että se oli turvallinen ja myrkytön ruosteenpoistaja, joka melkein saattoi herättää osia elämään. Sekoittamista ei tarvita, se on yksinkertainen käyttää ja tekee työn suhteellisen lyhyessä ajassa. On myös mielenkiintoista huomata, että voit käyttää ratkaisua muihin ruosteisiin esineisiin, jotka olet koputtanut hänen ympärillesi, yhä uudelleen, kunnes ratkaisu muuttuu mustaksi. On arvioitu, että yksi gallona poistaa 1/2 lb kuivaa ruostetta, nyt se on vaikuttavaa. Joten miten se toimii, se on prosessi, jossa suuri synteettinen molekyyli muodostaa sidoksen metallien kanssa ja pitää ne liuoksessa. Useimmat kelatoivat aineet sitovat monia erilaisia ​​metalleja.

EVAPO-RUSTin vaikuttava aine sitoutuu yksinomaan rautaan. Se voi poistaa rautaa rautaoksidista, mutta on liian heikko raudan poistamiseksi teräksestä, jossa rautaa pidetään paljon voimakkaammin. Kun kelaatinmuodostaja on poistanut raudan, rikkiä sisältävä orgaaninen molekyyli vetää raudan pois kelaattorista ja muodostaa rautasulfaattikompleksin, joka pysyy vesiliukoisena. Tämä vapauttaa kelaatinmuodostajan poistamaan enemmän rautaa ruosteesta ja sen seurauksena antaa mahtavia tuloksia. Emme pystyneet palauttamaan kaikkea mitä halusimme, mutta saimme varmasti tuoda takaisin joukon esineitä, jotka muuten olisi heitetty pois. Esimerkkejä ovat mutaläppä, kehykset, metallirenkaat, jotka pitävät etuvalot paikoillaan, valosuojat, etusäleikkö, varapyörän kannen pidike, polttoainetelineen pidike ja niin edelleen. Otimme myös takaisin paljon vanhoja työkaluja, valurautaa ja muita palasia. Tämän kanssa oli erittäin helppo työskennellä ja tulokset ovat erittäin vaikuttavia.

 

VAIHEET
Kaada astiaan riittävä määrä EVAPO-RUST®-tuotetta peittämään ruostunut esine kokonaan. On parasta poistaa ylimääräinen lika ja öljy ennen käyttöä.
LIOTA
Upota ruosteinen esine liuokseen ja jätä se 30 minuutiksi kevyeen ruosteeseen tai yön yli erittäin voimakkaaseen ruosteeseen.
HUUHDO
Kun olet valmis, huuhtele esine vedellä. Jos syvää ruostetta jää kuoppiin, upota esine uudelleen, kunnes kaikki ruoste on hävinnyt. Tämä ei vaikuta ruostumattomaan metalliin. HUOMAUTUS: Tämä vaihe on erittäin tärkeä saavutettaessa parhaat tulokset
SE SIITÄ!
Estä salaman ruostuminen kastamalla esine takaisin puhtaaseen Evapo-Rust®-laitteeseen. Anna tuotteen kuivua. Tämä estää ruostumista enintään kahden viikon ajan.

Dinitrol-ajoneuvojen ruostesuojaus

Poistakaa Rust korkealaatuisen puolustajan saranoiden avulla Offroad Monkeys