Yksi yksinkertaisimmista päivityksistä, joita voit tehdä ajoneuvollasi, on päivittää valosi, ja kun näet edut ja välittömät tulokset, ihmettelet, miksi et tehnyt sitä vuosia sitten. Land Rover -rakennuksessa tämä oli jotain, mitä olimme suunnitelleet tehdä ikuisesti, ja rakennushankkeen ollessa käynnissä pääsimme lopulta siihen.

Jälkimarkkinoiden valoteollisuus kasvaa edelleen voimasta vahvuuteen, ja tämän lisääntyvän kilpailun myötä kevyiden päivitysten hinnat ovat laskeneet, minkä ansiosta 4WD-harrastajat voivat helposti hankkia nämä päivityssarjat, jotka vain tekevät avoimesta tiestä paljon selkeämmän yöllä. Ajoneuvojen valotekniikka on edennyt pitkälle siitä lähtien, kun halogeenilamppu otettiin käyttöön yli viisikymmentä vuotta sitten. Halogeenivalot ovat edelleen yleisimmin käytetyt ajovalot, mutta viime vuosina olemme alkaneet nähdä uusia innovaatioita, kuten HID, LED ja uusin LASER-tekniikka. HID-ajovalot ovat nyt kirkkaampia, puhtaampia ja energiatehokkaampia kuin niiden halogeeniset kollegat, ja helposti saatavissa olevien helposti asennettavien sarjojen avulla näemme paljon enemmän HID: n asentamista ajoneuvoihin. HID-ajovalot toimivat myös tavalla, joka eroaa täysin tavallisista halogeenivaloista. HID-lamppujen sisällä ei ole hehkulangaa, sen sijaan valon tuottamiseen käytetään sähkövarauksen ja kaasun yhdistelmää. Kun kaasua sytyttää sähkövaraus, se lähettää paljon kirkkaampaa, valkoisempaa valoa kuin halogeenilamppujen tuottama valo, joka antaa kuljettajalle paljon suuremman alueen. Suuritehoisten purkausvalojen todellinen etu on, että ne käyttävät hyvin vähän tehoa / tehoa .

Viime vuosina LEDeistä on tullut myös erittäin suosittuja tehokkaana valonlähteenä virkistys- ja nelivetoisille kilpa-autoilijoille ympäri maailmaa.LED-tekniikka ei ole uusi, itse asiassa tekniikka on ollut käytössä lähes 45 vuotta, mutta viime vuosina tämä tekniikka on ollut parantunut nopeasti ja tullut suosittu 4WD-teollisuudessa. Hyvä uutinen tästä tekniikan kehityksestä on, että useiden jälkimarkkinoiden tuotteiden saatavuus on johtanut näiden valojen edullisempaan hintaan. Olemme asentaneet rakenteen Bearmachin 73 mm: n kirkas LED-valopäivitys. Nämä olivat hyvin yksinkertaisia ​​asentaa, melkein napsauta ja mene, ja ne myös vain sattuvat näyttämään yritykseltä. Muista, kun olet asentanut Bearmach-valosarja, älä unohda vaihtaa myös toimitettua releä, tämä uusi rele vähentää merkkivalon nopeuden nopeaa välkkymistä. Kuten kaikki Bearmach-tuotteet, laatu on erittäin hyvä ja kaiken kaikkiaan tämä on valtava parannus verrattuna aikaisempaan. Bearmachin 73 mm: n LED-kirkkaat valot on vedenpitävä IP67-luokitus ja 3 vuoden takuu.

Osana rakennusta olimme suunnitelleet asentaa parin Bearmach-etu-LED-valoja, mutta valitettavasti teknisiä tietoja, jotka halusimme asentaa, ei ollut varastossa tuolloin, joten menimme Original Cafe Racer basic 7-tuumaisen Land Rover Defender LED-ajovalojen kanssa. Sinun ei tarvitse myöskään Wipac-kiinnityskulhoja, jos asennat olemassa olevaan Land Rover Defender -laitteeseen. H4 H13 -liitin on myös helppo liittää.