CAMPWERKista, joka on erikoistunut kompaktin ja mukavan retkeilyn alalle, on tullut vakiintunut nimi kaikkialla Euroopassa. Viime vuosina yritys on nopeasti vahvistanut markkinaosuuttaan kattotelttaluokassa. Sittemmin äskettäin uusitut CAMPWERK-toimipisteet Bochumissa (Saksa), Dörzbachissa (Saksa) ja Tynaarlo (Alankomaat) ovat kasvaneet suurimpiin. näissä maissa sijaitsevien kattotelttojen näyttelytilat, joissa on tarjolla laaja valikoima pehmeitä ja kovakantisia malleja. Mutta yrityksen selkäranka on aina ollut ja on edelleen telttaperävaunu, joka on rakennettu sekä maantiellä että vankalla maastoajoneuvoversiolla.CAMPWERKin telttaperävaunut perustuvat australialaiseen tyyppiin; on helppo asentaa ja ovat loistava vaihtoehto tielle.

CAMPWERK Euroopassa

Puhuimme CAMPWERKin omistajan Michael Krämerin kanssa, joka otti puhelun uudesta CAMPERK-näyttelytilasta Bochumissa. Krämer selitti: "Viime vuodesta lähtien meillä on todella tilaa näyttää alueemme tässä uudessa rakennuksessa. Bochum-matkan tehneet vierailijat saavat hyvän vaikutelman tarjoamastamme. "CAMPWERKin tarjoamat tuotteet ovat sopusoinnussa kompaktin, helposti asennettavan, mukavan retkeilyvarusteen ja siihen liittyvän ulkoilutavan kasvavan kysynnän kanssa."


Telttavaunut löydettiin uudelleen

”Kun katsot telttaperävaunuja tai taitettavaa asuntovaunua 2.0, näemme asiakkaiden mielenkiinnon kasvavan jatkuvasti. Tällä kasvulla on syy. On selvää, että täällä on paljon parannettu. Esimerkiksi nukkumismukavuutta on parannettu huomattavasti. Teemme yhteistyötä saksalaisen sänkyasiantuntijan Frolin kanssa. Yhdessä heidän kanssaan tarkastelimme optimaalista makuutasoa. Tämän perusteella varustamme melkein jokaisen perävaunun erityisesti kehitetyllä, erittäin mukavalla patjalla, joka koostuu kylmästä vaahtomuovista ja päällimmäisestä kerroksesta muistivaahtoa, jotka kaikki on tuettu levyjousilla ja joiden koko on vähintään 220 x 175 cm. Voimme tarjota myös räätälöinnin täällä. Ja sen taittaminen on myös paljon helpompaa kuin menneisyyden taitettavilla asuntovaunuilla. Economy-versiomme on asennettu minuutissa erittäin yksinkertaisen taittojärjestelmän ansiosta. Ja isompi Family-versio voidaan asettaa myös muutamassa minuutissa muutamalla ylimääräisellä askeleella. "

CAMPWERKin maastoautotrailerit ovat kevyitä, joten niitä voi vetää myös hieman pienemmillä maastoautoilla.

Offroad-ominaisuudet. Luonnollisesti TURAS olemme uteliaita perävaunun off-road-versiosta. Showroomissa perävaunu on saatavana sekä Cargo- että telttavaunumallina. ”Rakennamme yhä enemmän Cargo-versiota näinä päivinä. Tuotantolaitoksessamme Bochumissa, Saksassa, voimme valmistaa näitä eri malleina. Esimerkiksi voimme vaihdella perävaunun korkeuden, pituuden, leveyden ja meillä on musta Black Silver Edition, jossa alumiinirakenne on eloksoitu musta. Käyttämällä raskasta alustaa, mutta kevyttä rakennetta, vakioversio on vain 340 kg, mutta se voidaan ladata enintään 1,500 XNUMX kg. ”Lisätietoja teknisistä tiedoista on alla olevassa tietoruudussa

Krämer jatkoi: ”Rakensimme äskettäin kopion Alankomaiden kuninkaallisille erikoisjoukoille. He etsivät kevyttä perävaunua (tärkeää kuljetettaessa helikopterilla), joka pystyy kuljettamaan paljon tilaa ja tietysti käsittelemään äärimmäisimmät maasto-olosuhteet. Oli myös tärkeää, että hinausajoneuvon (ATTV Vector, pyörivillä takapyörillä) kääntymisympyrää ei ollut rajoitettu. Tämä ei aiheuta ongelmia pitkän T-muotoisen vetokoukun takia. Näistä syistä erikoisjoukot ovat valinneet perävaunumme. Samaan aikaan myös muut ulkomaiset valtion virastot ovat löytäneet tiensä CAMPWERKiin. ”
Maastoharrastaja voi löytää paljon tykkäyksiä CAMPWERKista. Mutta useat valtion virastot ovat myös valinneet off-road-perävaunut, koska käytettävissä on erilaisia ​​vaihtoehtoja ja perävaunujen ilmeinen korkea laatu.

Cargo-versiota voi tarkastella CAMPWERK-näyttelytilassa, johon on asennettu iKamper X-Cover -katto. Ja on olemassa selkeä trendi, jossa yhä useammat kattoteltta retkeilijät luovat hieman enemmän joustavuutta asentamalla kattoteltat perävaunuihin ja saamalla autonsa saataville tällä tavalla. Lisäksi perävaunua voidaan laajentaa valitsemillasi lisävarusteilla tai CAMPWERKin keittiöllä, jotta voit koota retkeilyvarusteet sinulle sopivalla tavalla.

”Näemme säännöllisesti, että asiakkaamme vierailevat maastotelttaperävaunulla paikoissa, joihin ei ole pääsyä. Kokemus on osoittanut, että perävaunu ei ole melkein koskaan rajoitus ”, Krämer lopettaa. Voit oppia lisää näistä perävaunuista osoitteessa www.campwerk.de