Muualla numerossa 17 meillä on ominaisuus TURAS Land Rover Defender 90. Työskentelemällä useiden yritysten kanssa tuomme tämän ikääntyvän 18-vuotiaan ajoneuvon takaisin huippukuntoon ja valmiina jatkamaan vielä 18 vuoden työtä ja etsintää.

Jotkut alkuperäisistä osista, jotka eivät ole kovin sietäneet ja tarvitsevat vaihtoa, ovat saranat ja ikkunalohkot.

Useimmat puolustajat kärsivät lopulta pahoin vaurioituneista tai huonosti ruostuneista saranoista ajoneuvojen ovissa ja konepellissä, sillä työhevoset, jotka yleensä ovat Defenderin normaalit saranat, ovat jatkuvasti rasittuneita, ja valitettavasti ajoneuvon alkuperäiset saranat eivät ole tehtävä. Onneksi yksi brändikumppaneistamme, Offroad Monkeys, jota johtaa Fabien Muller, erikoistunut Land Rover Defenderin korkealaatuisten varaosien, kuten saranoiden ja ikkunalohkojen, valmistukseen.

Apinoista saatavana olevien osien valikoima sisältää saranat kaikille oville, takaluukkuille ja konepellille, korvaavat peilivarret, korvaavan ikkunakehyksen pidikkeen ja korvaavat ikkunakehystelineet sisäänrakennetuilla LED-valoilla (Offroad Monkeyn uusien ikkunalohkojen kanssa, 2 tehokasta) voidaan myös asentaa lähivalot, joissa on 2 teho-LEDiä (kukin 8 wattia). Kaapelit asennetaan näkymättömästi sisätiloihin ilman, että tarvitsee porata lisäreikiä), vaihdettavat liukuikkunoiden kannet, polttoainesäiliön korkit ja sisäovien kahvat, välikkeet alustan nostamiseksi, Karkaistut jarrumännät ja paljon muuta.

Kaikki nämä osat on suunnitellut ja rakentanut tiimi Offroad Monkeys käyttämällä ylivoimaisia ​​materiaaleja, on valmistettu tarkkuudella ja valmistettu 100% Saksassa Pienenä, ketteränä yrityksenä, jolla on omat valmistus- ja suunnittelutoiminnot ja -laitteet, Offroad Monkey voi myös tuottaa räätälöityjä osia asiakkailleen. Fabian ja joukkue Offroad Monkeys ovat ylpeitä tuotteiden laadusta, ja yhtiön ilmoitettu tehtävä on tehdä jo ennestään mahtavasta Land Rover Defender -ajoneuvosta entistäkin suurempi.

Voit tarkistaa koko tuotevalikoiman sen verkkosivuilla osoitteessa www.offroad-monkeys.de