Toivomme, että kaikki lukijamme ovat turvassa ja hyvin näinä outoina aikoina. Luultavasti teidän kaltaisillanne meillä oli hyvin vähän mahdollisuuksia päästä ulos ja noin tänä vuonna, mutta kun saimme mahdollisuuden saada muutama lyhyempi matka, nautimme siitä todella. Luonto on todellinen vastalääke moniin nykyajan elämän ongelmiin. Toivomme, että te kaikki onnistuitte tarttumaan jonkin aikaa myös ulkona ennen talven paluuta ja Covid19: n toisia aaltoja. Näyttää siltä, ​​että horisontissa on jonkin verran valoa, kun testeissä on hienoja rokotekandidaatteja. Toivottavasti koemme jonkin verran paluuta normaaliksi ensi vuonna. Sillä välin, kuten aina, toivomme, että tämä lehden numero viihdyttää sinua ja antaa sinulle ideoita tuleviin seikkailuihisi. Tässä numerossa esitellään oma Land Rover Defender -rakenne, sarjan ensimmäinen erä, joka dokumentoi tämän hyvin matkustetun jännittävän remontoinnin ja uudelleenrakennuksen TURAS Defender 90. Kierrämme Puolaa Land4travelin Tomek Majin kanssa, katsomme talvirenkaiden historiaa ja alkuperää jo 1930-luvulla Nokian Renkaiden kanssa. Joskus on mukavaa matkustaa kevyesti, ja voit oppia lisää äskettäisestä villistä retkeilymatkasta TURAS tiimin jäsen Paul. Opimme muutamista suurista organisaatioista ympäri maailmaa, jotka tekevät oman osansa ympäristön suojelemiseksi ja pitävät polut avoimina 4WD Tourersille ympäri maailmaa, ja teemme osuutemme jakamalla hyödyllistä tietoa kaatopaikan ottamisesta (oikein ) luonnossa. Tässä numerossa näkyy myös tiimin jäsenen Frank Funki Adventures Van Build -sovelluksen osa 2 San Diegossa. Ja kuten aina, tuomme sinulle uusimmat huippulaadukkaat retkeily- ja retkeilyvarusteet sekä ajoneuvotarvikkeet, joissa on paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja videoita.

Tarpeeksi sanottu, toivottavasti nautit tästä aiheesta ... ..