No, jos olet usein lukija TURAS Camping- ja 4WD Magazine -kanavat, olet epäilemättä nähnyt joitain valokuvia tai videoita ryhmästämme käyttämässä tai osoittamassa niitä DARCHE Tuotteet. Olemme suuria faneja DARCHE täällä TURASja olemme iloisia siitä, että olemme voineet auttaa tuomaan tämän tuotemerkin ja sen korkealaatuisen tuotevalikoiman lukijamme tietoon Euroopassa ja muualla.


Australiassa nimi DARCHE on synonyymi laadulle ja innovaatiolle, ja yritys tuottaa valikoiman retkeily- ja 4 × 4 -matkailuvälineitä ja tarvikkeita, mukaan lukien teltat, Swagit, kattoteltat, markiisit, makuupussit, huonekalut, vaihdelaukut, tulipesät ja muut. Tuotesuunnittelua valvovat kokeneet tuotekehittäjät ja intohimoinen henkilökunta, jotka ovat innokkaita ulkoiluharrastajia, joilla on vankka tietämys ja kokemus.

Yrityksen innovatiivisia tuotteita kopioidaan joskus, mutta niitä ei koskaan paranneta, ja yksityiskohtiin kiinnitetään verratonta huomiota ja laatuun keskittyminen, DARCHE on mullistanut 4WD-retkeily- ja kiertuemarkkinat lähes 30 vuoden ajan. Alkaen (sitten perinteisen) swag-markkinoiden ravistamisesta tuomalla käyttöön Dome-tyylinen swag, joka on nyt tunnetuin tyyli swag ympäri maailmaa. Darren O'Dwyer ja hänen vaimonsa Cheryl perustivat lähes 30 vuotta sitten DARCHE brändi jatkuu vahvana ja nauttii laajentumisesta kansainvälisesti, kun yhä useammat ihmiset tietävät sen korkeasta laadusta, kestävästä ja pitkäikäisestä tuotevalikoimasta. DARCHE käyttää korkealaatuisia materiaaleja kaikissa ulkovarusteissaan ja kehittää, tutkii ja jalostaa jatkuvasti uusia materiaaleja ja tekniikoita varmistaakseen DARCHE Tuotteet ovat edelleen johtajia innovaation, laadun ja kestävyyden suhteen. Nyt kun kansainvälinen retkeily- ja kiertueyhteisö näkee nämä tuotteet, ne ovat myös yhä laajemmin saatavilla maailmanlaajuisesti jakelijoiden kanssa nyt Euroopassa, Kaukoidässä, Yhdysvalloissa, Mongoliassa, Thaimaassa ja Japani. TURAS on ylpeä voidessaan osallistua tähän pyrkimykseen tuoda DARCHE tuotteita laajemman yleisön tietoon Euroopassa ja muualla.

Toivomme, että nautit erikoisjuhlistuksestamme '' Elämä ulkona DARCHE''. Klikkaa tästä tai kannen alla olevaan kansioon kohtaan käyttää tätä erityistä täydennystä.