Petromaxin ruoanvalmistusteline on erittäin monipuolinen vaihtoehto leirin ruoanlaittoon. Kolmijalka on kolmijalkainen jalusta, jossa on säädettävä ketju ja iso koukku ja jonka avulla voit ripustaa erilaisia ​​ruoanlaittovälineitä nuotion tai tulipalon päälle.

Tukevan koukun avulla voit ripustaa suuren hollantilaisen Petromax-uunin, vedenkeittimen tai roikkuvan tulikulhon.

Säädettävän ketjun avulla hollantilaisen uunin tai tulipalon välistä etäisyyttä voidaan helposti säätää. Ketju itsessään ei kuumene kovin hyvin, joten korkeutta on helppo säätää tarvittaessa.

Viistetyt jalat varmistavat, että jalusta seisoo turvallisesti kaikenlaisilla erilaisilla pinnoilla ja jokaista jalkaa voidaan säätää erikseen, jotta jalusta pysyy tasaisesti tasapainossa epätasaisella alustalla.

Petromaxin riippuva palokulho ripustetaan yksinkertaisesti kypsennystelineen koukkuun silmätangon avulla. Firebowl tarjoaa suuren ruoanlaittotilan lihalle, vihanneksille ja muille elintarvikkeille. Tulen päällä kulho saavuttaa nopeasti oikean lämpötilan ruoanlaittoa varten ja on käyttövalmis hetkessä. Aivan kuten Petromax Griddle ja Fire Bowls, ruokamehut eivät häviä tulessa, vaan ne pidätetään kulhossa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa erityisen mehukkaita pihvejä tai hampurilaisia ​​ja paistettuja perunoita ja munia sekä sekoitettuja, grillattuja vihanneksia, ruoanlaitto näitä herkullisia ruokia omassa varastossa. Keittolevyn eri lämpötilavyöhykkeiden ansiosta hampurilaispullot tai valmisruoka voidaan pitää lämpimänä kulhon reunalla, kun liha paahdetaan keskellä. Jalusta ja ripustuskulho yhdessä tarjoavat erittäin joustavan ruoanlaittovaihtoehdon.

Ruoanlaittovälineet voidaan ripustaa tavallisen nuotion päälle tai ne voidaan sijoittaa tulipalon yli, kuten Petromax Atago. Petromax-ruoanvalmistustelineestä on nopeasti tullut yksi suosituimmista asetuksistamme leirin ruoanlaittoon.

Suuren ruoanlaittopinnan ansiosta kokki voi valmistaa paljon ruokaa samanaikaisesti, mikä on hienoa suuremmille perheille tai ryhmille.

Kypsennyslämpötilan hallinta, nostamalla ja laskemalla tulipatjaa ketjun avulla ja myös tuliputken eri lämpötila-alueiden ansiosta, antaa suuren joustavuuden ruoan valmistuksessa ja pitää sen lämpimänä tarvittaessa.

Se on myös hyvin ilmeisesti rakennettu kestäväksi ja kestäväksi, ja se näyttää myös hyvältä ja tarjoaa erinomaisen keskipisteen retkeilyyn.

Tämä erinomainen leirin ruoanlaittojärjestelmä tulee ehdottomasti olemaan ajoneuvoissamme kaikille tuleville leirintämatkoille.