Olemme olleet kiireisiä muutamien muutamien parin viime viikon aikana ja toivomme, että pidät uudesta ilmeestä. Yritämme aikoja silti meille kaikille. Vaikka myönteisenä muistiinpanona olemme päässeet ulos ja noin vähän enemmän. Näyttää myös siltä, ​​että kiinnostus retkeilyyn on noussut uudelle tasolle ihmisten kanssa kaikkialta Euroopasta ja sen ulkopuolella, kokeilemalla sitä ensimmäisen kerran nauttien oleskelustaan. Tämän kiinnostuksen nousun haittana on leirintäalueille jääneiden roskien lisääntyminen. Se on meille niin bugikarhu, emmekä yksinkertaisesti ymmärrä, miksi jotkut ihmiset (todellisuudessa vähemmistö) eivät noudata perusperiaatteita "jätä jälkeä" ja vain pilkkaavat (mikä on lievää) asioita meille kaikille . Tunnemme a TURAS Piakkoin käynnissä oleva kampanja, jossa selitetään, miten kaatopaikka tehdään luonnossa jättämättä sotkua taaksepäin ... anteeksi pun.

Joka tapauksessa, tässä numerossa tutkimme mahtavaa Bulgariaa 4 × 4 Camping Bulgaria, Ron ja Viv Moon tuovat kiehtovalle kiertueelle Pohjois-Amerikkaan. Katsomme hienoja leirin keittovälineitä, mukaan lukien uutta jäähdytinrasiaa, keittojalustaa ja myös Petromaxin vaatteita. Jaamme vinkkejä seikkailu- ja ulkokuvauksesta. Tässä numerossa nähdään myös ensimmäinen osa viileästä uudesta leirintäautosta, jonka rakennuksena on Funki Adventures. Jos et ole vielä nähnyt sitä, opi lisää erityisestä DARCHE vaihdelisäosa 'A Life Outdoors with Darche'markkinoiden parhaiden retkeilytuotteiden esittely. Meillä on uusi ominaisuus 4WD-klubeilla ympäri maailmaa, missä tapaamme joitain klubeja Australiassa, Bulgariassa, Belgiassa ja Yhdysvalloissa. Kuten aina, katsomme uusimpia retkeily- ja 4WD-varusteita ja lisävarusteita, jotka voivat auttaa tekemään matkasi mukavammaksi.

Toivomme, että nautit tästä uudesta ilmeestä

- TURAS Joukkue