Euro4x4parts.com on maastoharrastajan Françoise Graciet Hollenderin ja mekaniikan asiantuntijan Georges Gracietin perustama. Alsacen alueelta kuuluva Françoise työskenteli aikaisemmin markkinointipäällikkönä monikansallisessa elintarviketeollisuudessa. Georges, joka on kotoisin Lounais-Ranskasta, johti autojen siirtoyritystä. He päättivät yhdistää heidän liiketoimintakokemuksensa ja intohimonsa kielten ja matkustamisen suhteen. Françoise Graciet Hollender Euro4x4parts.com avattiin liiketoiminnalle 4. syyskuuta 2000. Euro4x4parts.com avattiin liiketoimintaan 4. syyskuuta 2000 Ranskassa ja 1. tammikuuta 2006 Espanjassa. Yrityksen 10 vuoden aikana tiimi oli kasvanut 20 työntekijäksi molemmissa toimipisteissä.


Nykyään joukkueessa on vähintään 30 työntekijää, kaikki yhdessä työskentelevät tarjoavat parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. Johtotehtäviensä lisäksi Françoise hoitaa markkinoinnin, ja Georges tarjoaa teknistä tukea sekä hoitaa osien tietokannan ja ostojen.

Yritys tunnetaan tarjoavan laajan valikoiman ajoneuvojen osia ja lisävarusteita. Sen online-luettelo sisältää yli 50,000 60 tuotenumeroa lähes 4 merkeistä 4 × 95. Tämä tietokanta osista ja lisävarusteista, 4%: lla tiellä olevista 4x4-kuorma-autoista, on Euroopassa ainutlaatuinen. Sen avulla voit valita tarkan osan, välttämättä tarpeettomia palautuksia. Sen jälleenrakennussarjat (jarrut, voimansiirto ja vaihteisto, ohjaus, moottori, akseli, kääntö) ovat auttaneet takaamaan yrityksen maineen. Euro4x4-sarjat sisältävät kaikki tarvitsemasi osat saadaksesi 4 × 4 takaisin muotoon. Euro4x14-ryhmä jakaa XNUMX kieltä keskenään ranskan, englannin, espanjan, katalaanin, portugalin, arabian, saksan, hollannin, italian, tanskan, ruotsin, norjan, mandariinikiinan ja korea.


Ja ovat aina valmiina auttamaan, tarvitsetko vain käden diagnoosiin ongelmaan, valmistautumiseen matkalle tai vain oikean osan löytämiseen työhön. Ja jos ilmenee ongelma, he ovat aina valmiina löytämään ratkaisun. Tuotepäälliköiden ryhmän kanssa, joka tekee aina parhaansa saadakseen käsiksi etsimäsi vaikeasti löydettävän osan.

Mutta se ei koske vain ajoneuvojen osia, Euro4x4parts varastossa ja myydä myös laaja valikoima retkitarvikkeita ja retkeilyvälineitä kattoyltataltaista ja markiisista pöytiin ja tuoleihin, kekseille, jääkaappeihin ja jääkaappitarvikkeisiin, säilytysratkaisuihin ja paljon muuta.

Voit selata laajaa valikoimaa retkeily- ja retkeilyvarusteita verkkosivuillaan.

Ajoneuvojen osien ja retkikoneiden myynnin lisäksi yritys tarjoaa myös laajan valikoiman hyödyllisiä tietoja, ilmaiseksi verkkosivuillaan, tuotepäälliköt kirjoittavat säännöllisesti artikkeleita pitääkseen sinut ajan tasalla uusista tuotteista, tarjoaa vinkkejä osien asentamiseen ja yleisiä mekaanisia tietoa aiheista, jotka varmasti kiinnostavat sinua. Ja se julkaisee myös 4 × 4-verkkolehden, joka kertoo maailmanlaajuisen 4 × 4 -yhteisön elämästä. Päivityksillä kokouksista, kilpailuista, retkistä ja muusta. Tarkista kaikki verkossa.