Upea täydennys DARCHE Eclipse 2.5M sivuteltta on uusi 2525-telttaliite. Tämä teltta, joka kiinnittyy siististi DARCHE 2.5M markiisi (tai alle 2.5M markiisi) tarjoaa paljon lisätilaa leirisi kokoonpanossa, ja sitä voidaan käyttää ruokailupaikkana tai nukkumishuoneena, jolla on erinomainen ilmanvaihto. Kaikki telttasaumat on kuumasaumatut veden pääsyn estämiseksi, ja 210 denierin muotilla käsitelty rip-stop-polyesterioksfordimateriaali tarjoaa kestävyyden ja vähentää markiisin tikkaiden käsivarsien ja jalkojen painoa verrattuna raskaampiin polypuuvillakankaisiin.

Löysimme tämän materiaalin olevan unelma asennuksesta ja pakkaamisesta. Teltan mukana tulee 250gsm PVC-vetoketju kerroksessa.
Teltan sivuilla on ovi ja holkkiikkuna, joka mahdollistaa ilmanvaihdon märissä olosuhteissa, ja myös tilavan kokoinen sivuovi. Suuren 1.9 M takaoven avulla pääset helposti ajoneuvoosi teltan sisäpuolelta.

Otimme äskettäin tämän teltaliitteen kalastusmatkalle ja löysimme sen erittäin nopean ja intuitiivisen asennuksen. Se antoi meille katetun tilan työskennellä ja suojautua erittäin voimakkaalta auringolta.

Sijoitamme markiisin ja teltan alle 10 minuutissa ja suuntasimme hämärästä kynnykseen vaipan kanssa liitteen sisäpuolelle ja meillä oli vielä paljon tilaa jäljellä varusteiden säilyttämistä tai sisäpuolella istumista varten.

Teltta kiinnittyy teltan napoihin käyttämällä useita kovia tarranauhoja, ja edessä on erityinen vetoketjullinen paneeli, joka mahdollistaa paneelin asettamisen markiisin kanavaan ja vetoamisen sitten telttaan, jolloin saadaan kova ja kestävä sinetti markiisin etuosan ja teltan välillä. Teltassa on oma integroitu katto, joka tarjoaa eristyskerroksen teltan ja markiisin väliin.

Molemmat sivuovet kaksinkertaistuvat valtavista hyönteisistä ilman ikkunoina, ja tarjoavat myös 3-suuntaisen ovijärjestelmän teltalle.

Teltta ja lattia ovat laadukkaita ripstop-laukkuja, ja ovat niin kevyitä ja kannettavia, että et koskaan valitse mitään lomaa missään matkalla.

ECLIPSE 2.5M SIVUSTAVASTUS

Eclipse-ajoneuvojen markiisien vankka valikoima DARCHE tarjoavat välittömän suojan, ja nyt niissä on erittäin taipuisat kääntyvät saranat, jotka auttavat vähentämään komponenttien rasitusta ja vikoja, jotka ovat aivan liian yleisiä huonommilla komponenteilla tehtyjen markiisien kanssa.

Kaksikanavaiset seosprofiilit mahdollistavat turvallisen ja tilaa säästävän napapakkauksen

Markiisin kangas on erittäin kovaa muotikäsiteltyä 12 Oz / yd²-suojattua poly / puuvillaa ripstop-kangasta ja massiivista 2000 mm: n vesipäätä. Eclipse-markiisit on suunniteltu suorittamaan ja kestämään.

Erittäin kova muotikäsitelty 12 Oz / yd²-suojattu poly / puuvilla ripstop-kangas

Markiisi on suunniteltu maksimoimaan suojaus UV-valolta ja suoralta auringonvalolta. Kaksikanavaiset seosprofiilit mahdollistavat turvallisen ja tilaa säästävän pakkauksen kahden tukevan, mustan anodisoidun seoksen kierrelukon napojen päässä.

Kovassa 600 g: n laminoidussa PVC-kuljetuskotelossa on nro 10 itsekorjautuva vetoketju, joka eliminoi vetoketjun ja tarjoaa samalla vankan suojan tien lialta, pölyltä ja säältä.

1. Kaksikanavaiset seosprofiilit mahdollistavat turvallisen ja tilaa säästävän napapakkauksen. 2 erittäin kovaa muotilla käsiteltyä 12 Oz / yd²-suojattua poly / puuvillaa ripstop-kangasta 3.Tuhkat tarranauhat 4.Super taipuisat kääntyvät saranat ja mustat anodisoidut seokset kierrelukitustapit.

Tekniset tiedot 2525 telttaliite

Lisäsuojaus elementeiltä
Voidaan käyttää ruokapaikkana tai makuuhuoneena
Kaikki saumat on kuumasaumatut estäen veden pääsyn
Saatavana leveänä 2.5 metriä ja ihanteellinen pariksi Eclipse-markiisin kanssa
210 denie-muotilla käsitelty rip-stop-polyesterioksfordimateriaali tarjoaa kestävyyden ja vähentää markiisin tikkaiden käsivarsien ja jalkojen painoa verrattuna raskaampaan polypuuvillakankaaseen.
2000mm vesipää PU-päällystetty
250gsm PVC-vetoketju lattiaan / pois
Sivulla on ovi ja holkkiikkuna, joka mahdollistaa riittävän ilmanvaihdon märissä olosuhteissa, ja runsaskokoisen sivioven
Takaovi mahdollistaa helpon pääsyn
ajoneuvo
Suurempi etuverkkoikkuna, jossa on rullakotelo, voidaan asentaa lisämaksua varten
suoja
8 säädettävää kiristysnauhaa
Tukeva nro 8 käämin itsekorjautuvat vetoketju- ja nikkelirenkaat
Paksuusmittarit
Pari Eclipse Annex -säädettävän pylvään kanssa (170–240 cm) - myydään erikseen
2 vuoden takuu